Inspekcija ruši divlju gradnju na Kameničkoj adi

Građevinska inspekcija juče je na Kameničkoj adi uklonila bespravno sagrađenu vikendicu pošto investitor to nije učinio samoinicijativno.

Građevinska inspekcija juče je na Kameničkoj adi uklonila bespravno sagrađenu vikendicu pošto investitor to nije učinio samoinicijativno.

Troškove rušenja snosiće investitor jer je inspekcija angažovala JKP "Stan".

Na Kameničkoj adi je oko 70 nelegalno sagrađenih objekata, a nedavno su tri srušili sami vlasnici posle upozorenja inspekcije.

Glavna građevinska inspektorka Slavica Lazov kaže da će vremenom svi objekti biti uklonjeni, jer je na tom mestu predviđen teren za rekreaciju uz Dunav.

  • Aleksandar

    01.04.2015 11:06
    "Novosadjanki "


    Odmah po Vasem pisanju se vidi da niste novosadjanka . Kamenicka ada je najpre bila izvoriste vode sa nizom bunara prema Sodrosu , izgradjenog keja na obali , izgradjenog asfaltnog puta sa komfornom kucom za strazare podignutuj na sprat, radi lakseg nadzora.
    Napustanjem izvorista vode , bunari su demontirani i odneti , a preostalo je razneto od nasih sugradjana, koji su se dali u iskopavanje peska i stvaranja rupa, koje opet nasi usrecitelji , estete , samozvani ekolozi, zatrpavaju sutem , sve dok nekom nije sinulo da bi se mogao napraviti i neki rimejk proslih godina , kada se tako osvajala obala i konstituisao Kamenjar sa tzv. Dolinom lopova .
  • Aleksandar

    23.03.2015 10:03
    Aleksandar
    Konacno neko da stane na put "novosadjanima"koji su prisvojili priobalni pojas na Kamenickoj Adi i tako nama ribolovcima , setacima kupacima , gradjanima uostalom , ponovo vratili prilaz reci . Mada , mislim , da pored uklanjanja objekata , treba ukloniti i sve postavljene ograde , sve sto simbolizuje privatnost i tako gradjanima vratiti njihova javna dobra.

    Nadam se u buducnosti , da ce i komunalna policija delovati preventivnije i na vreme onemoguciti pojavu ovakve otimacine, odnosno mesetarenja uzurpatora .
  • zrenjaninac

    20.03.2015 17:20
    gdjo.Slavice otkad ste tako smeli da krenete u rusenje objekata?kako ste dopustili "Kontrast" da radi a sad rusite i kamp kucice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti