"DS prinuđena da organizuje miting zbog loše vlasti"

DS je prinuđena da 25. aprila organizuje miting u Beogradu zbog loših poteza Vlade, kojima su građani nezadovoljni, rekao je funkcioner DS Veljko Krstonošić. 
DS je prinuđena da 25. aprila organizuje miting u Beogradu zbog loših poteza Vlade, kojima su građani nezadovoljni, rekao je predsednik novosadskog odbora DS Veljko Krstonošić.

On je istakao da će demokrate taj protest organizovati iz više razloga, a jedan od njih je i zato što "zaduživanje države ide tolikom brzinom da prevazilazi ono koje je napravljeno u proteklih skoro 25 godina, za vreme vlasti Slobodana Miloševića, Zorana Đinđića, Vojislava Koštunice i Borisa Tadića".

"Građani Srbije nezadovoljni su teškom ekonomskom situacijom, nastalom zbog loših reformi, smanjivanja plata i penzija i zato što republička vlada nema nikakvu valjanu ideju kako bi poboljšala položaj građana", rekao je Krstonošić.

On je naglasio da je DS, kao reformisana stranka, najveća opoziciona partija i da je na njima velika odgovornost za ono što se događa i što će se događati u Srbiji. Krstonošić je dodao da će DS na mitingu izraziti neslaganje sa "tako lošim vođenjem države".

On je ocenio da nije ništa bolja situacija ni u Novom Sadu, gde gradsku vlast takođe predvodi Srpska napredna stranka, i naveo da u tom gradu nema praktično nijedne ozbiljnije investicije.
  • Cicko

    06.04.2015 11:31
    leo
    Nista me od njih ne moze iznenaditi ali eto ovo prinudjeni je tako odvratno od ljudi koji su tako bahato i samouvereno rasturali drzavu, da s ezapitamo kakv obraz to imaju ili je samo opanak.
  • Nikolina

    05.04.2015 15:00
    Jadni oni (ironija)
    DS prinuđen? Bila bih sretnija da su prinuđeni da se sklone sa pozicije u Vojvodini, koju imaju. Namazani su hiljadama boja i uvek prave žrtvu od sebe. Primer su bede i jada, a ne političke partije. Uvek su bili bruka Srbije, pa i sada.
  • Sebar

    05.04.2015 10:31
    Mukice, stisla ih kriza, Borko sedam dana nije kupio ništa firmirano, zamislite kroz kakav pakao prolazi jadničak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.