Prikupljanje novca za lečenje malog Mateja u ponedeljak na Štrandu

Prikupljanjem novčane pomoći za lečenje Mateja Simičića iz Sremskih Karlovaca, akcija "Humani ponedeljak" biće nastavljena 22. juna na Štrandu.

Prikupljanjem novčane pomoći za lečenje Mateja Simičića iz Sremskih Karlovaca, akcija "Humani ponedeljak" biće nastavljena 22. juna na Štrandu.

Matej ima pervarzivni poremećaj ličnosti koji spada u teške oblike usporenog psihomotornog razvoja i zahteva kontinuirano lečenje. Dečak ne govori, ne ide u školu i ima usporen razvoj. Trenutno se leči u Terapijskom centru za razvojne poremećaje, a cena jednomesečne terapije iznosi 69.000 dinara.

Roditelji u cilju poboljšanja zdravstvenog stanja deteta koriste i alternativnu medicinu, a terapija ovim načinom staje oko 300 evra mesečno. Matejeva majka je u poodmakloj trudnoći, porođaj je oko 20-og maja, pa se pruža prilika da budu iskorišćene matične ćelije iz pupčane vrpce novorođene bebe koje bi bile date na čuvanje, jer mogu značajno da pomognu u lečenju.

Pozivaju se ljudi dobre volje da 22. juna dolaskom na Štrand i prilaganjem humanitarne pomoći pomognu lečenje Mateja Simičića, a istovremenu uživaju u pravom tamburaškom maratonu koji će biti održan od 18 časova na bini na špicu. Kao i svakog ponedeljka ulaznice za Štrand neće se naplaćivati.

  • hasselbaink

    23.06.2015 10:33
    Prilozi
    Bio sinoć i uživao u muzici i novčano pomogao koliko sam mogao, ali kutije za priloge bile su jezivo prazne čak i posle 22 h...
  • Klokan71

    21.06.2015 14:39
    ?
    nece da ode sms... da li neko moze objasni kako da posaljem sms na taj broj ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti