Svečani doček zlatnih novosadskih fudbalera večeras na Štrandu

Na centralnom platou Štranda večeras je doček mladih fudbalera Vojvodine i jednog od trenera koji su nastupajući za Srbiju osvojili titulu planetarnog parvaka na Novom Zelandu.
Na centralnom platou Štranda večeras je doček mladih fudbalera Vojvodine i jednog od trenera koji su nastupajući za Srbiju osvojili titulu planetarnog parvaka na Novom Zelandu.

Dolazak zlatnih Novosađana, Sergeja i Vanje Milinković-Savića, Mijata Gaćinovića, Radovana Pankova, Srđana Babića i trenera Milana Kosanovića očekuje se oko 23 časa.

Gradsko zelenilo poziva Novosađane da ih u što većem broju dočekaju večeras na Štrandu, a program počinje već od 20 časova. Pre dolaska zlatnih momaka, Novosađane će zabavaljati "Apsolutno romantično","Zorule", "Amajlija" i Dušan Kostrešević, učesnik takmičenja za Pinkove zvezde, dok je poziv upućen i Đorđu Balaševiću, sa kojim rukovodstvo "Zelenila" trenutno vodi razgovore o večerašnjem nastupu.

Svi izvođači će nastupiti besplatno, dok će za ozvučenje i rasvetu biti zadužena firma "Audio konstruktor", koja će svoj deo posla takođe odraditi bez novčane nadoknade.

Organizatori svečanog dočeka su Grad Novi Sad, Fudbalski klub "Vojvodina" i Gradsko zelenilo.

  • bitke

    22.06.2015 18:27
    pobede

    svet je nista

    junaci

    prvaci

    sampioni sveta

    kokarde i mrtvacke glave u publici

    vatre gore

    urlanje

    fifa pokal

    "ima nade" kaze jedan plakat

    fudbal iz himne ?

    govorancije

    prosipanje emocija

    ...a, ja volem fudbal...ko mi je kriv!

    w.



  • balase

    22.06.2015 18:12
    objasni
    ovim klincima na sta da paze
  • Bojan

    22.06.2015 14:51
    svašta..
    Balašević? Da li ste ozbiljni? Pa čovek prezire Srbiju, zašto bi neko njega zvao da slavi nešto sa momcima koji su pokazali kako se voli sopstvena zemlja. Balaševića ostavite za doček "vatrenih" ili manifestacije tipa "Srijem Hrvatskoj"...to je njegov fah.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti