Lutku za udaranje obukli u majicu sa oznakama DS

Na internet sajtu mojnovisad.com se pojavila fotografija koja je napravljena u bokserskoj sali na kojoj se vidi lutka za udaranje obučena u majicu sa oznakama Demokratske stranke.

Na internet sajtu mojnovisad.com se pojavila fotografija koja je napravljena u bokserskoj sali na kojoj se vidi lutka za udaranje obučena u majicu sa oznakama Demokratske stranke.

021.rs nije mogo da dobijemo potvrdu autentičnosti fotografije, a u Gradskom odboru Demokratske stranke kažu da je skandalozno ukoliko je fotografija aktuelna, jer se radi o pozivu na nasilje prema njihovim članovima.

Navodno, napravljena je u sredu u bokserskoj sali na Spensu, a u DS-u napominju da je posebno problematično ako je fotografija napravljena u javnom objektu koji pripada svim Novosađanima.

- Ova slika predstavlja samo poziv na linč. Bojim se da svi događaji poslednjih nekoliko dana nagoveštavaju da će se nasilje prema članovima DS-a samo intenzivirati pogotovo kako se izbori budu približavali - kaže funkcioner novosadskog odbora DS-a Goran Radojev za 021.rs.

  • Maja

    18.09.2015 16:33
    Kada tzv. krivca dovedu pred Pajtića, on će reći da ne poznaje svog političkog saborca.
  • Žuti

    18.09.2015 13:43
    Sve se vraća
    Samo udrite dok smo slabi i na zemlji. Ali znajte da ćemo se jednom i mi podići a onda ćemo da menjamo majicu na lutki. Zato sad udrite jako, bolje vam je.
  • Cvijo

    18.09.2015 07:33
    motivacija
    men je motivacia bilo koi političar,može i na glavu poster da se metne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti