FOTO: Komunalci pokušali da oteraju baku koja protestuje na Trgu

Komunalna policija  danas je pokušala da sa Trga Slobode otera gospođu Nadu Kljajić, koja na tom mestu protestuje već tri nedelje.

Komunalna policija  danas je pokušala da sa Trga Slobode otera gospođu Nadu Kljajić, koja na tom mestu protestuje već tri nedelje.

Međutim, ostalo je samo na pokušaju, pošto su danas su na njenu stranu stali građani, prisutni novinari i redovna policija.

Policajci u plavom su svojim kolegama u zelenom, kako navode svedoci, objasnili da po Ustavu Republike Srbije svaki slobodan građanin ima pravo na slobodu kretanja, a samim tim i da boravi na prostoru isped Gradske kuće, u kojoj je danas bila organizovana svečanost povodom pravoslavnog praznika Đurđic, koji se slavi kao Slava Grada i pri tome unutra su bili čelnici grada sa gostima.

Nada Kljajić, šezdesetpetogodišnja bivša radnica HTP "Varadin" protestuje već nedeljama zbog imovinsko-pravnih problema sa kućom u Gajevoj 23.

  • 20.11.2015 13:39
    @PR komunalne policije
    SIGURNO nisi čula šta su pričali preko veze, jer se ne dopušta drugim licima da to slušaju. U suprotnom, u pitanju su, opet, veoma neprofesionalni službenici.

  • Danica Cvorovic

    17.11.2015 07:43
    Nije on nego baka Nada i neko odozgo
    Bili smo ispred Meka i pratili dogadjaj.
    Komunalac se baka Nadi obratio lepo i kulturno.Na to sam posebno obratila paznju.Nkada nije uspeo da je odvrati od namere Motorolom je trazio da dodju plave kolege a cula sam da je razgovarao i sa svojim sefom kojim mu je sigurno davao instrukcije sta da radi.
    A plavi ko plavi, dosli i otisli valjda da se ne ohladi kafa sa koje su ih ovi podigli a zelene kolege ostale na trgu.
    Tu dvojicu komunalaca sam videla i oko 14 h kada smo ponovo prolazili tuda i nisu prilazili baka Nadi.
    E to je objektivno stanje od juce na trgu.
  • Centras

    17.11.2015 07:34
    Pa sta...
    Sudeci po svemu do sad vidjenom sto se tice komunalne policije ovaj komunalac il' radi za sve ostale komunalce il' svi imaju isto ime i prezime...?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.