FOTO: Svaštojedi, lisice i kosturi u centru Novog Sada

Maškarada Muzeja Vojvodine, 21. po redu održana je danas u centru.
Plato u Dunavskoj 37 bio je tesan da primi sve pristigle maskirane učesnike. U dobrom raspoloženju, sigurni da kiša neće pokvariti planove, uz pratnju Kreativnog pogona, povorka je prodefilovala centralnim ulicama  u nameri da, svojom simbolikom, isprati zimu i prizove proleće. "Šarena, bučna povorka nas je, kao i svake godine, iznenedila svojom domišljatošću i kreativnošću, pa su rame uz rame gradom prošetali: svaštojedi, indijanske žene, leptirovi i paunovi, stari Egipćani, pribor za šminku, ludi orkestar, lisice, kosturi, gomila Mačaka, paukova mreža i još 300 čuda", navode organizatori.
 
Gosti iz Bačkog Petrovca iz škole Jan Čajak su posetioce svojim koktelom maski ostavili bez daha, kao i ranijih godina. U povorci su učestvovali i predškolci iz vrtića Crvenkapa, Dunavski cvet i Drim lend koji su sa svojim vaspitačicama stvorili čaroliju.
 
U zabavnom programu decu je zabavljao Branimir Rosić i svojim mini koncertom probudio uspavani Dunavski park. U galeriji pogledajte i ostale fotografije. 
 
Autor: 021
  • Lela

    12.03.2016 17:04
    Kostimi
    Na žalost najlepši kostimi, koji i jesu smisao ove Maškarade, nisu mogli da dodju do izražaja od ostale lakrdije. Jedan ovako lep, dečiji, festival pretvorio se u zonu strave i užasa. Deca kostimirana u kriminalce, kosture sa kupljenim maskama prizivaju proleće?! Prestrašno. Još gore što su došli u pratnji nastavnika. Ukoliko organizator ne smisli neke osnovne uslove za učestvovanje na Maškaradi, bolje da je i ne organizuju.
  • Debeli

    11.03.2016 21:24
    @ Миле НС
    @ Миле НС:
    Videh fotografiju i uplaših se, u šta mogu da izrastu ovi klinci za 5 godina...
  • Миле НС

    11.03.2016 19:28
    Србија данас
    А ово? Од кога су ово могли да виде?

    http://ocdn.eu/images/pulscms/ZmE7MDMsMmU0LDAsMSwx/8fa76f39af1de57702a81f0682c8f4be.jpeg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti