Lažna dojava o bombi na skupu SPS u Novom Sadu

Socijalistička partija Srbije (SPS) saopštila je danas da je zbog lažne dojave da je postavljena bomba u jednom novosadskom klubu prekinuto tradicionalno predizborno druženje Socijalističke omladine Vojvodine.

"Policiji je sinoć javljeno da je bomba postavljena neposredno nakon dolaska na skup predsednika Pokrajinskog odbora SPS-a Dušana Bajatovića", navodi se u saopštenju. Dodaje se da je na žurci bilo više od hiljadu mladih u jednom novosadskom klubu, koji su mirno napustili klub kako bi policija proverila da li je bomba stvarno postavljena.

Kako se navodi u saopštenju, nakon pola sata policijske pretrage utvrđeno je da je anonimna dojava bila lažna pa je skup nastavljen.  

SPS je osudio ovaj pokušaj širenja panike i ocenio da on u Novom Sadu ima posebnu težinu, jer je reč o gradu u kojem se u poslednjih desetak godina desilo nekoliko tragičnih slučajeva u klubovima i kafićima, kada su poginuli mladi ljudi, najčešće usled požara.

Autor: Beta

  • nss

    18.04.2016 07:09
    nss
    zar omladinci jos veruju u bajke koje pricaju vestice
  • 3 iljade glas

    17.04.2016 19:22
    DDD
    Ne u Hogaru je onaj sto je drzao na vlasti ove tvoje
  • Nervirach

    17.04.2016 15:15
    Bas steta. Mislim, sto je lazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.