Merenje nivoa šećera u krvi, pritiska i gojaznosti u ponedeljak

Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv šećerne bolesti, u ponedeljak 14. novembra od 9 do 12 časova, Dom zdravlja "Novi Sad" će proveravati nivo šećera u krvi.
Sa svojim službama Savetovalište za dijabetes, Savetovalište za mlade i Preventivnim centrom u TC Merkator, na I spratu ispred Hipermarketa, svim građanima koji u tom vremenskom periodu budu došli izmeriti nivo šećera u krvi, visinu krvnog pritiska, telesnu težinu i izračunati stepen gojaznosti.
 
Studenti Farmaceutskog fakulteta osnovnih strukovnih studija zdravstvene nege će među posetiocima sprovesti anketu za procenu rizika nastanka dijabetesa tipa II.
  • Cirkus

    12.11.2016 16:49
    Evo dolazim, pozvaću Call centar i zakazati preventivu...
  • Seka Persa

    11.11.2016 18:18
    Tugo moja...

    Zar gore pomenuto nije u opisu radnog mesta lekara opšte prakse???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti