Od utorka karte za meč Vojvodina - Partizan, za grobare samo tribine ispod semafora

Prodaja ulaznica za derbi meč 18. kola fudbalske Superlige između Vojvodine i Partizana počinje u utorak u 10h na glavnoj blagajni stadiona "Karađorđe.

Karte će se u utorak prodavati za zapadnu tribinu po ceni od 600 i istočnu tribinu po ceni od 400 dinara i to do 18 časova.

U sredu se centralna blagajna otvara u podne i na njoj će se moći kupiti samo ulaznice za zapadnu tribinu. Ulaznice za istok prodavaće se na blagajni na istočnoj tribini od 13 sati (pored restorana "Ognjište"), dok će se ulaznice za sever po ceni od 200 dinara prodavati u prostorijama navijačke grupe "Firma" na severnoj tribini od 15 časova. Prodaja ulaznica za gostujuće navijače počinje od 14 časova, na blagajni između istočne i južne tribine (pored teniskih terena), a cena karte je 400 dinara.

Jedna osoba može da kupi najviše tri ulaznice, a karte moraju imati i deca. Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

Fudbalski klub Vojvodina je saopštio da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom i da je to dogovoreno i sa policijom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca, navode u novosadskom prvoligašu.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u sredu 30. novembra s početkom u 18 časova. Oba tima su u dosadašnjem toku šampionata sakupila po 38 bodova i dele drugo mesto na tabeli sa šest bodova minusa u odnosu na Crvenu zvezdu.

  • V

    30.11.2016 19:29
    stavion Vojvodina
    stadionu se mora vratiti ime Vojvodina jer reč Vojvodina u Vojvodini ne sme biti nepoželjna i menjana u nešto "srpskije". Vraćanje naziva nije nikakav izgovor jer možemo onda vratiti nazive ulica u mađarske nazive. Ne može se birati naziv kako kojoj vlasti odgovara i vraćati nešto što nema kontinuitet (poput tzv. "tradicionalne" zastave Vojvodine koja nema nikakvu tradiciju)
  • cane

    29.11.2016 08:27
    vrati se na temu
    Otkud sad ovo miniranje teme s pricom oko imena stadiona? Nije dobro to raditi i lici mi na bacanje koske medju navijace FKV od strane nekog drugog kome bi to sad odgovaralo.

    Uzgred, ja iz dna duse prezirem BG blizance i sve sto je vezano za njih ali nikada ne bi podrzao promenu imena stadiona, medjutim to sada uopste nije tema nego ono sto nas ocekuje sutra i ajde da se pozabavimo time!

  • LALA

    29.11.2016 07:18
    Molim te Voso pobedi arogantnu ekipu iz grada kojeg ne volim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.