Računari za dva vrtića "Radosnog detinjstva"

Mališani iz dva novosadska vrtića dobili su danas 10 računara.
Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija poklonilo je računare na molbu "Radosnog detinjstva", te će vrtić "Dunavski cvet" i "Kolibri", od danas uvesti novitete u svom radu sa decom predškolskog uzrasta.
 
Upravnica vrtića "Dunavski cvet" istakla da je ova saradnja dragocena i da će se računari koristiti u edukativne svrhe u radu sa decom, te ih pripremiti za školske aktivnosti koje ih očekuju.
 
Na ovaj način JKP Vodovod i kanalizacija nastavlja da pomaže svim preduzećima i organizacijama kojima je pomoć neophodna u sklopu društveno – odgovorne delatnosti. Plan je da se slične akcije sprovode i u budućnosti. 
  • Baka iz vrtica

    05.03.2017 13:24
    Babe i zabe
    Ovaj vrtic nije nilada imao sposobniju ,posveceniju i profesionalniju upravnicu, koja zasluzuje sve pohvale ,a to kakva je uzina nema nikakve veze sa njom niti njenomm nadleznosti. Ona da moue verujem da bi i to promenila.Bravo za JOVANU
  • Mama iz vrtica

    05.03.2017 11:40
    Za neuke,neverne i dokone
    Vodovod nije na budzetu,finansira se od prodaje vode,donacija je stigla tamo gde je bila namenjena i nema mesta spekulacijama.Ovo zasluzuje samo pohvale .
  • Djole

    05.03.2017 11:31
    21 vek
    Vi zelite da nasa deca ostanu u 12 veku??? A sada je 21 vek , valjda nasa deca treba da napreduju ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti