Novosadske institucije za sada bez privatnog obezbeđenja, propao tender

Novosadska uprava za sada neće angažovati privatno obezbeđenje za čuvanje objekata lokalne vlasti jer nije uspela javna nabavka.

Kako saznaje 021.rs, na tenderu Gradske uprave se javio samo jedna ponuđač, "Varnost-Fitep" iz Beograda, ali je njegova ponuda bila neodgovarajuća. Naime, ova beogradska fitma je tražila za posao 4,3 miliona dinara bez PDV-a, što je više od procenjene vrednosti nabavke od 4,1 milion dinara, tako da je tender morao da bude poništen.

Očekuje se da će Grad vrlo brzo ponoviti nabavku, jer je potrebno da se obezbedi ljudstvo za čuvanje objekata tokom dana.

Podsetimo, lokalnoj vlasti je potrebno privatno obezbeđenje da tokom radnog vremena čuva zgrade u Narodnog fronta 53 (bivši "Poslovni prostor", sada Uprava za imovinske i imovinsko-pravne poslove), Radničkoj 2 (Uprava za urbanizam i druge službe), na Trgu mladenaca 7 (Matičarska služba), u Dimitrija Tucovića 2 (inspekcija i komunalna policija), Žarka Zrenjanina 2 (Skupština grada), Ilije Ognjanovića 24 (Poreska uprava), Stevana Branovačkog 3 (bivši ZIG, sada Uprava za građevinsko zemljište i investicije) i Sinagogu u Jevrejskoj 9.

Grad ima potrebu za deset radnika privatnog obezbeđenja, jer lokalna vlast ima dovoljno radnika samo da neprekidno čuvaju Gradsku kuću.

  • Odgovor

    13.04.2017 16:03
    je
    Ne. Ponoviće tender samo se nisu dobro sporazumeli jel 4.100.000 ili 4.300..000, a ostali se nisu javili jer ovo nije realno procenjena vrednost za toliko objekata.
    Nekima su čak ostali i dužni, nisu plaćeni ni za prošlu godinu.
  • Sale NS

    12.04.2017 14:06
    Hmmmm...
    Ovde mi nešto dismr ?! Kako to da se samo jedan javio ? GArant su ostale sprečili a ovoga podmetnuli da tender propadne pa da posle direktno dogovore sa kim treba ?! Ili možda haluciniram ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti