Sednicu odložio nepripremljen rebalans budžeta i inauguracija predsednika

Skupština grada neće po ranije usvojenom rasporedu održati zasedanje 23. juna jer nije pripremljen rebalans budžeta, a i odbornici SNS-a su zatražili da taj dan budu slobodni kako bi na televiziji gledali inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Sednicu odložio nepripremljen rebalans budžeta i inauguracija predsednika
Foto: 021.rs

Predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić za 021.rs kaže da sednicu nije zakazao iz ova dva razloga.

- Jednostavno neke službe nisu stigle da to završe da bi mogli na vreme da odbornicima pošaljemo materijal da imaju sedam dana da se upoznaju sa njim. Drugo je što me je dosta odbornika skupštinske većine obavestilo da žele da u petak u 18 časova gledaju na televiziji inauguraciju predsednika, pa sam zaključio da bi se, ako se sednica oduži do tog vremena, desilo da moramo da pravimo prekid jer ne bi bilo dovoljno odbornika - objasnio je Jelušić.

On navodi i da očekuje da će se sednica održati naredne nedelje, odnosno do kraja meseca, ali da sigurno neće biti na Vidovdan 28. juna.

  • nssss

    20.06.2017 20:36
    nssss
    Necuveni bezobrazluk.....vodja im cele godine u centru paznje i cela srbija se vrti oko njegovih predizbora pa izbora pa predstava i cirkusa....vi cete da gledate tv i svi cete da uzmrte debele pare a narod neka rinta za minimalac....bagro
  • Pokemon

    20.06.2017 15:06
    Hahaaahahaha ahahaha hahahaha haaaha.
    Da gledaju pcednika, da mogu uvukli bi mu se u sve supljine.

    Najlepsi covece!!!!
  • severna Koreja

    20.06.2017 15:05
    Verovatno nisu uvežbali peformans, a možda ce dan inauguracije biti obeležavan svake sledeče godine svake godine u čast velikog vođe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.