Novosađani sa 98.820 dinara pomogli lečenje Dragane Ćurčić

Za terapije Dragane Ćurčić obolele od karcinoma posetioci Štranda juče su u okviru akcije "Humani ponedeljak" donirali 98.820 dinara.
Novosađani sa 98.820 dinara pomogli lečenje Dragane Ćurčić
Foto: 021.rs
Pored hemoterapije, Novosađanka kojoj je bolest u stadijumu 3B, zbog nemogućnosti operacije, prinuđena je da ide i na terapije alternativnom medicinom. Novac koji je juče prikupljen na Štrandu biće iskorišćen upravu za tu namenu. 
 
Građani koji juče nisu bili u prilici da posete gradsku plažu, donacije mogu da uplate na račun Erste banke broj: 340-32348506-02. Svrha uplate je: za lečenje Dragane Ćurčić
 
Narednog ponedeljka prikupljaće se novac za dvoipogodišnju Mionu Kojadinović, obolelu od akutne limfoblastne leukemije. Mioni je potrebno hitno presađivanje koštane srži u Italiji, a troškovi operacije i postoperativnog perioda iznose blizu 100.000 evra. 
  • Mirna

    18.07.2017 15:31
    Bravo za Novosadjane
    Čestitam svim učesnicima ove divne humanitarne akcije. Kako je samo plemenit gest odricanja svih koji su učestvovali u akciji, kad znamo kako se živi i da nimalo nije lako odvojiti od tog malo sa kojim se raspolaže. Dirnuta sam i ispunjena ponosom na svoje Novosadjane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.