Potukli se radnici Vodovoda

Radnik unutrašnje kontrole "Vodovoda" pretukao je juče ujutru oko devet sati u krugu preduzeća šofera Dragana Božića.
Radnik unutrašnje kontrole "Vodovoda" pretukao je juče ujutru oko devet sati u krugu preduzeća šofera Dragana Božića. Božić je s velikom ranom na čelu prebačen u Urgentni centar, gde su mu sa četri kopče sanirali povredu. Portparol "Vodovoda" Davor Santrač nije hteo da komentariše ovaj incident.

"Jeste, dogodio se incident. U pitanju je lični sukob dvojice zaposlenih. Takvo ponašanje je nedopustivo na radnom mestu i zbog toga će obojica biti kažnjeni, najverovatnije smanjivanjem plate", kaže Santrač.

Dragan Božić je u izjavi za medije rekao kako su ga dvojica radnika unutrašnje kontrole zaustavila i udarila pesnicom u čelo. Tuča je navodno izbila jer je Božić po preduzeću pričao da direktor "Vodovoda" zapošljava kriminalce.

On je podneo krivičnu prijavu protiv napadača. Zbog povrede glave Božić će morati na bolovanje, a juče mu je bio prvi radni dan posle operacije koju je imao pre mesec dana.

  • 13

    15.01.2011 16:41
    ?
    Gradska vlast da ima morala,a nema govana na glavi,puter je odvise fina rec za njih,i u dane vikenda bi kretenu dala optkaz.Uzgred gde im je skolavana zuta komunalna policija,da resava pprobleme za koje su placeni.
  • Mudrica

    12.12.2010 13:25
    Kada je na pocetku mandata gradska vlast upozorena na opasnost imenovanja Bjelajca za direktora vodovoda, kao nestručnog čoveka za tako ozbiljan posao usledila je odmazda prema svima koji su hteli da zastite interese ovog preduzeća. Setite se samo progona sindikata, smenjivanja višedecenijskog proverenog kadra vodovoda a posledica žuta voda, haos u preduzeću, batine i privatizacija.Hvala Vam Gradonačelniče... što podstičete strah kod svih zaposlenih u gradu.
  • Milojko

    11.12.2010 21:57
    Opasni ovi Popici
    Opasni su ovi Popici. Onaj u Toplani ima svoje batinase, ovaj po Vodovodu pegla, Seka u trecem JKP, tata ....
    Nadam se da oav o kojem je ovde rec ne voza tastu prema Svajcarskoj i da mu je budjelar nesto manji, jer ovaj iz Toplane ne racuna na oprocente. Ona ne zna procentni racun, ali zato vrlo dobro zna sta su evrici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti