FOTO: Novosađani vredno sortiraju čepove pred obaranje Ginisovog rekorda

Organizacija "Čepom do osmeha" se svakog dana u Ćirpanovoj 25 priprema za obaranje Ginisovog rekorda u pravljenju mozaika od plastičnih čepova.
Ovim povodom, svi Novosađani pozivaju se da pomognu u sortiranju čepova pred veliku akciju naredne subote, 30. septembra, kada će na Trgu slobode osam timova od ukupno 160 članova raditi na ovom neobičnom delu. U izradi mozaika, kako je 021 pisao, učestvuje ukupno 300 volontera. 
 
 
Svakog radnog dana od devet do 19 časova, kao i danas do 17 časova, možete posetiti udruženje i pomoći u sortiranju ogromnog broja čepova. Do sada su pomogli i učenici OŠ "Dušan Radović" i "Žarko Zrenjanin". Organizacija poziva i velike i male kompanije da se pridruže.
 
Sam mozaik sadržaće simbole Novog Sada, ali nije poznato kako će tačno izgledati. Poznato je da će biti veličine 621 kvadratni metar.
 
Pravljenje mozaika deo je velike promocije volonterizma koju sprovode Fondacija "Novi Sad 2021" i Omladinska prestonica Evrope "Opens".
 
 
"Čepom do osmeha" do sada je pomogla u lečenju i tretmanima brojnim obolelim građanima širom Srbije, a detaljnije o njihovom radu čitajte OVDE.
  • IT

    26.09.2017 00:37
    Vojvosadjan, u razdeljak te lj
    Bas sam se slatko smejala, hvala!
  • Vojvosadjan

    25.09.2017 17:29
    @ laci piton
    Laszlo nastavi zabavu s pitonom, mani se ovih tema.. zaboravio si da lupis sebi plus.
  • Laci piton

    25.09.2017 16:02
    @Vojvosadjan

    Ako iko smara to si ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti