"Soft Skills Academy" za novosadske studente

Udruženja studenata elektrotehnike Evrope "EESTEC" organizuje u novembru na Novosadskom univerzitetu seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština "Soft Skills Academy" za novosadske studentekoji će se održati 18. i 19, odnosno 25. i 26. novembra.

"EESTEC" ovaj događaj organizuje po četvrti put, a namenjen je svim studentima, kako fakulteta tako i viših škola, sa teritorije Novog Sada.

Koncept seminara je takav da će učesnici imati mogućnost pohađanja mnogobrojnih radionica i predavanja na temu "Produktivnost i motivacija", pri čemu će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave, ali i veštine koje će im olakšati nastavak školovanja. Tako će studenti imati priliku da dobiju savete na temu organizacije, planiranja, donošenja odluka, motivacije kao i mnogih drugih.

Planirano je 40 polaznika ovog seminara koji će biti odabrani, od svih prijavljenih kandidata, na osnovu godine studija i lične motivacije. Seminar je inače besplatan.

"EESTEC" je neprofitno udruženje studenata koje ima za cilj da poveže studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope, a trenutno se sastoji od 50 lokalna komiteta u 26 država širom Evrope. Ogranak u Novom Sadu čine studenti Fakulteta tehničkih nauka sa odseka za elektrotehniku i računarstvo, energetiku, elektroniku i telekomunikacije, mehatroniku, biomedicinski inženjering, softversko inženjerstvo i grafički dizajn.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti