"Promenada" najavila otvaranje za dve nedelje

Danas je objavljen tačan datum otvaranja tržnog centra "Promenada", koji je izgrađen kraj Spensa i stadiona "Karađorđe".
Kako je 021 javio još krajem avgusta, "Promenada" će biti otvorena u četvrtak 15. novembra.
 
Sve druge detalje možete pronaći u našoj arhivskoj vesti - OVDE.
 
Gradnju "Promenade" prate i dalje kontroverze zbog problema sa podzemnim vodama.
 
Više o tome u našoj arhivskoj vesti s početka oktobra koja je izazvala veliku pažnju novosadske javnosti. Kliknite OVDE.
  • Vlada

    05.11.2018 14:41
    Koliko mora da ti bude tužan i jadan život i koliko niska očekivanja kada pristaneš na ovu rugobu od građevine da bi se negde 'sretao sa sugrađanima' a 'teško je pešačiti do Biga'.
  • Čika

    04.11.2018 12:20
    @LalaNS
    Sasvim si Lalo u pravu ( i neka si im kaz'o), osim za onih 1500 zaposlenih... Jednostavno, promet će se sa drugih mesta preusmeriti u Promenadu, pa će na tim drugim mestima približan broj radnika postati višak i gde smo - tu smo. Ali, neka si kaz'o sve što treba onim namćorima što bi da sve ostane kao što je bilo pre struje, što bi da sačuvaju i šta treba i šta ne treba, što su protiv svake promene, a da pri tom nemaju nikakav bolji predlog. Eto!
  • SatelitBoy

    03.11.2018 11:22
    za @v
    Kakav si ti genije! Smejem se - hvala ti! Ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi kao ti. Dakle ako ne piše stavka "kanalizacija" ona se ne plaća? Hahahaha. E moj derane, plaća se u okviru "vode". Da primaš fakturu od Vodovoda i kanalizacije video bi da postoje odvojene stavke. Za građane je formirana cena kubika vode u kojoj je ukalkulisana i cena odvođenja vode koja vam iscuri kroz slavinu i ode natrag u Dunav, zajedno sa svim onim što ... Pa vas molim ubuduće koristite kanalizacione cevi, a ne da ... ovde u komentarima. Bože me sakloni ovakvih!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.