TC Promenada se otvara 15. novembra

Tržni centar "Promenada", koji se gradi kraj Spensa i stadiona "Karađorđe" trebalo bi da bude otvoren 15. novembra, saznaje 021.
TC Promenada se otvara 15. novembra
Foto: 021.rs

Zakupci prostora u novom tržnom centru dobili su tačan datum otvaranja svojih radnji i počeli sa pripremama za useljenja u objekte.

Objekat od šest spratova koji se prostire na 150.000 kvadrata polako se privodi kraju, ali je nedavno došlo do problema u suterenu zbog prodiranja podzemnih voda što je pobudilo sumnje zakupaca da investitor možda i ne završi posao u obećanom roku. Kako kažu, ukoliko se nešto poremeti i otvaranje ne bude 15. novembra, investitor plaća penale, odnosno naknadu za svaki dan kašnjenja.

Inače, sem prodavnica, u "Promenadi" će se naći restorani, kafići, bioskop, kuglana, teren za košarku, dečije igralište, itd. Planirano je i 1.500 parking mesta.

Ukupna investicija kompanije "NEPI Rokkasl" za izgradnju ovog objekta je iznad 100 miliona evra.

Komentari 103

  • .

    10.11.2018 19:23
    Srušili teniske terene i pretvorili u ruznu zgradu...
  • Objektivno

    06.11.2018 00:41
    Evo krecu hejteri, sve im je ruzno, sve im nesto fali, sve je nesto moglo bolje, sarkofag, kutija cipela itd...
    Ako je vama nesto neobicno sto jedan grad, drugi po velicini u Srbiji i jedini grad koji nema trzni centar, BIG po nekim standardima nema formu trznog centra, vi idite polako u selo, pa kupujte po lokalnim marketima i pilicarima, ostavite Promenadu na miru.
  • jš kuma

    01.11.2018 20:06

    Jedna velika kutija i grad oko nje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti