Kod instituta u Sremskoj Kamenici prvo novi parking, potom i spratna garaža

Instituti u Sremskoj Kamenici u budućnosti će, u okviru kompleksa, imati spratne garaže za bolji pristup ustanovama.
Kod instituta u Sremskoj Kamenici prvo novi parking, potom i spratna garaža
Foto: 021.rs
Prema objavljenim planovima Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije, spratne garaže trebalo bi u potpunosti da reše problem parkiranja kod instituta. 
 
U međuvremenu, dok se to ne dogodi, za početak će se izgraditi parking zapadno od glavnog pristupnog puta, za oko 100 vozila i sa okretnicom za autobus. Takođe, očekuje se izgradnja parkinga istočno od glavnog pristupnog puta, za oko 400 vozila.
 
Trenutno se traži firma koja će uraditi tehničku dokumentaciju za pomenuta parking mesta, a rok za izradu će, po dodeli posla, biti najviše četiri meseca.
 
Inače, najavljena garaža imaće 1.245 kvadrata i dva sprata.
 
 
Tender za izbor firme koja će uraditi tehničku dokumentaciju za parkiralište, ali i za novo javno osvetljenje i pešačke staze u okolini instituta u Sremskoj Kamenici, otvoren je do kraja novembra.
  • Gospodža

    08.01.2019 20:18
    Ivan Popović
    Ivane, tamo dolaze teški bolesnici, od kojih dobar deo nikako nije za vožnju autobusom.
    Da ne dođe do zabune, apsolutno sam protiv seče, čak sam raspoložena da ujedam zbog svega ovoga po Gradu, ali mislim da bi moglo da se nađe neko razumno rešenje, pa da parkinzi izgledaju kao na Limanima sada recimo.
  • Kaćanka

    01.11.2018 10:16
    Bilo bi lepo kada bi za pacijente bilo besplatno!
  • PERICA####

    01.11.2018 10:04
    uh,DBRO JE
    Da se Nisu Setili da Prave Podzemnu Garažu!?
    Zbog Podzemnih Voda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti