Siniša Kovačević, Branislav Lečić i Marčelo ovog petka na protestu u Novom Sadu

Dramski pisac Siniša Kovačević i glumac Branislav Lečić obratiće se građanima na protestu "Jedan od pet miliona" danas, 5. aprila.
Siniša Kovačević, Branislav Lečić i Marčelo ovog petka na protestu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Studentima će se u Kampusu u 17 časova obratiti muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo, koji će ih povesti do platoa Srpskog narodnog pozorišta, gde u 18 časova počinje protestni skup. Zborno mesto za studente je fontana pored studentskog doma "Slobodan Bajić". 
 
Kolona će se kretati duž Jevrejske ulice, Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog. Ispred zgrade "Radio-televizije Vojvodine" ponovo će biti "emitovan" Građanski dnevnik, u kojem će učesnici protesta obavestiti javnost o najvažnijim događajima u gradu i društvu.
 
Podsetimo, za naredni petak, 12. april, bili su prijavljeni i protest "Jedan od pet miliona" i miting podrške Aleksandru Vučiću. Predsednik GO SNS Miloš Vučević, kasnije je na tviteru objavio da je miting u okviru kampanje "Budućnost Srbije" pomeren za 11. april, što još nije zvanično potvrđeno. 
 
Detalje o ovoj priči čitajte OVDE.
  • ultra ns

    08.04.2019 12:53
    Ovaj purgerns je jadan trol. Ne nasedajte na njegove tuzne price. Putovnicu je dobio jer je glasao za hdz a danas ga boli da prizna kako se zahebao jer ga niko priiijeko nece zato sto je zatucan. Problem u glavi hrbata i poluhrbata je da ne mogu shvatiti da nisu nista vise posebni od bilo kog drugog naroda. Vojvodjani, oni pravi kojih se moze izbrojati na prste jedne ruke, nisu fasisti, jer da jesu, svi kolonisti od hitlera na ovamo naselili bi iskljucivo uzu srbiju ili mozda bratske albance sa kosova koji su im slicni mentalitetom. Naravno, u sumadiji nema banjalucki. Retkost. Kao meteorit da vidis.
  • Niko i ništa

    05.04.2019 13:57
    Pozdrav svima i vama ostalima. Lep dan vam želim.
  • Nemanja

    05.04.2019 13:41
    @moreeee....!

    Ne može da se vrati kad su ga išutirali naglavačke. S te strane je u pravu, mogli bismo mi Novosađani da naučimo ponešto od Zagrepčana, ali čovek bi pomislio da bi ljigavac poput njega kome se ne seli opet bio zahvalan na toj 'mekoći' Vojvođana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti