"Čistoća" kupila 260 novih nadzemnih kontejnera

Novosadska "Čistoća" kupila je 260 novih nadzemnih kontejnera, koji će se uskoro naći na ulicama grada.
"Čistoća" kupila 260 novih nadzemnih kontejnera
Foto: 021.rs
Reč je o standardnim zelenim kontejnerima, zapremine 1.100 litara.
 
Na tenderu "Čistoće" javio se samo jedan ponuđač i to inđijska firma "MNG - Plastik Gogić", koja je ponudila prihvatljivu cenu, u okviru procene. Procenjena vrednost nabavke je bila 4.990.000 dinara, dok je ponuda jedinog učesnika na tenderu bila 4.927.000 dinara bez PDV-a.
 
Sa uključenim PDV-om, "Čistoća" će nove kontejnere platiti blizu šest miliona dinara.
 
Podsetimo, preduzeće je nedavno obnovilo i vozni park sa šest novih vozila.
  • SalajkaNS

    17.08.2019 12:16
    Kod nas od 9.8. nisu dolazili po smeće..a kada će ne zna se..Toliko o JKP Čistoća
  • Novosadista

    16.08.2019 17:07
    Iz prve ruke
    Podzemni kontejner kod mene u kraju, pre mesec dana zamenjen novim a vec u fazi raspada, poklopac odvaljen. Prvo sam mislio sakupljaci sekundarnih sirovina, medjutim pre neko jutro vidim radnika cistoce koji otvara nadzemni deo iz sve snage i direktno udara na poklopac kante, koji se naravno krivi i puca. Naravno okrivice nesavesne gradjane za stetu ili sakuplace sekundarnih sirovina
  • Mirka

    16.08.2019 11:51
    Nekultura
    Najveci zagadjivaci okoline su radnici cistoce. Oni lome kontejnere i kante za smece,ostavljaju ih na pola ulice, rasipaju smece oko njih i oko kamiona...Da li,sem sto odlicno znaju da naplate svoje "usluge",znaju i da se prostor oko kontejnera povremeno treba oprati i ocistiti,oprati kontejneri i edukovati radnici,koji odvoze smece. Posle njihovog "rada" ostaje samo rasuto smece ,po ulicama,i razbijene kante i kontejneri. Zato se gusimo u smradu i smecu. Zasto se ne nabave i razmeste kontejneri za separaciju smeca? Da li o tome neko mozda razmislja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti