Kod stanice ATP Vojvodina novo stajalište za turističke autobuse

Novo stajalište za turističke autobuse nalaziće se kod autobuske stanice ATP Vojvodina, na saobraćajnici u zoni raskrsnice Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda.
Kod stanice ATP Vojvodina novo stajalište za turističke autobuse
Foto: 021.rs
Gradska uprava za saobraćaj donela je odluku da se ukine autobusko stajalište za turističke autobuse u zoni terminala kod železničke stanice. 
 
"Novo autobusko stajalište nalazi se na saobraćajnici koja je u zoni raskrsnici Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda, iza benzinske pumpe NIS", poručuju u upravi za 021.rs.
 
U pitanju je saobraćajnica koja se nalazi kraj nesuđene nove autobuske stanice, zbog koje se vodi spor između vlasnika ATP Vojvodina Ilije Devića i Grada Novog Sada. Jedan od razloga zbog kojeg je baš na ovoj lokaciji određeno stajalište za autobuse koji prevoze turiste jeste i blizina TC "BIG", koji se nalazi nekoliko stotina metara od parkinga.
 
 
Javnom komunalnom preduzeću "Put" naloženo je da autobusko stajalište uredi, opremi i postavi potrebnu saobraćajnu signalizaciju. 
 
Grad je prošle godine ukinuo stajalište za turističke autobuse na Bulevaru Mihajla Pupina, pošto se ono pokazalo nepraktičnim, a izazvalo je i negodovanje stanara koji žive preko puta Banovine. Gradska uprava za saobraćajne poslove novo stajalište odredila je na Beogradskom keju.
  • milanm

    27.08.2019 10:04
    @Станко
    Cemu toliko ponizavanje tehnickih struka kad je to najbolje sto imamo, zato lako prevode diplome i nalaze poslove u inostranstvu. Pa onaj potporni zid u Grdelici bese radise stranci? Kao uostalom vecinu stvari kod nas. pa opet ne vidim neki kvalitet. I most u Bg preko Dunava, cujem da se mnogi zale. Imamo mi strucnjake, to je najmanji problem, ali drugi diktiraju, najcesce pravnici, ekonomisti, menadzeri kao derivat te dve struke. Problem je sto su drustvenjaci u svakoj pori drzave, i tamo gde treba i gde ne treba, inzenjere niko nista i ne pita. Gradski vecnik za saobracaj je pravnik, ministarka je ekonomista, poljoprivredu vodi pravnik, i te dve struke vode celu drzavu, a vecih duduka od pravnika i ekonomista video nisam, zato im niko ni ne priznaje diplome napolju. I naravno tu su razne kombinacije.
  • /

    27.08.2019 08:44
    /
    nemojte samo o najlepsoj stanici u evropi
  • Станко

    27.08.2019 06:31
    @ Mali Novi sad
    Зар ти је требао само тај доказ да видиш да град, а и цела Србија док не ангажују стране пројектанте и Саобраћајне стручњаке не могу да направе ништа корисно у саобраћају. Ето колапса у НС. А Девићев простор се користи зато што му измишљају прекршаје и кривична дела, која задржавају исплату дуга од стране града.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti