Boks meč u Banovini

Načelnik u pokrajinskom sekretarijatu za poljoprivredu Slobodan Teofanov zadobio je lake telesne povrede u sukobu sa pomoćnikom sekretara Vladislavom Krsmanovićem, koji je iz verbalnog prerastao u fizički, saznaje 021.
Boks meč u Banovini
Foto: 021.rs
Kako 021 saznaje, do incidenta je došlo u utorak, 1. oktobra, kada je Krsmanović u toku svađe zadao udarac Teofanovu. Intervenisala je i policija, a Teofanov je lekarsku pomoć dobio u ambulanti u Banovini.
 
Resorni sekretar Vuk Radojević kaže za 021 da, prema informacijama koje ima, do sukoba dvojice zaposlenih jeste došlo.
 
"Policija je došla, uradila zapisnik, bilo je i očevidaca sukoba. Ne znam da li je nekih fizičkih povreda zaista bilo, ali je verbalni sukob sigurno bio. Nadležni organi rade svoj posao i prepuštam njima da urade sve što je u skladu s nadležnostima", kaže Radojević.
 
Prema informacijama do kojih je došao 021, protiv Krsmanovića neće biti pokrenut postupak, a Teofanov je usmeren da problem rešava putem privatne tužbe.
 
Nije poznat uzrok sukoba dvojice činovnika Pokrajinske vlade.
  • NADA

    07.10.2019 09:30
    KULTURA!?
    Otkaz za oba aktera!! Kodeks ponašanja ?
  • n

    07.10.2019 07:55
    tuca
    samo kada je pocelo, da l je problem u % ili nekog treba da se zaposli

    Samo ekonomski i pravni sektor se zaposljava, dok ostali gube, od mjstora do ing..
  • Betmen

    07.10.2019 07:17
    Sluzba nikada ne spava i ne zaboravlja nikoga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti