Sajam zapošljavanja danas na Spensu

Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao mogu da konkurišu za radno mesto na drugom novosadskom sajmu zapošljavanja "Top Job", koji se održava danas, 10. oktobra, na Spensu.
Sajam zapošljavanja danas na Spensu
Foto: Pixabay
Na sajmu, koji se održava uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, učestvovaće veliki broj firmi, koje traže različite profile radnika.
 
Onima koji budu došli da nađu posao savetuje se da sa sobom ponesu odštampanu biografiju, koja treba da bude napisana pregledno i da sadrži neophodne informacije o obrazovanju i prethodnom radnom iskustvu.
 
Na sajmu će učestovati kompanije: Aroma market, Hutchinson, Carlsberg, Employment Power, Yazaki, Patent Co, Danubius, Transcom, JTI, Montop HRS, Corp JVJ, Le Belier, Joorney, Lear, Adecho, Lilly drogerie, Futura Kid, Pepsico, BENU apoteka, Delmax, Nexe i Froneri.
 
Radno vreme sajma je od 11 do 18 časova, a ulaz je slobodan.
  • Pravdoljub

    11.10.2019 22:06
    O čemu se ovde radi?
    O čemu se ovde radi? Trošenje vremena i novca a rezultat = (nula)! Svi koji mogu da rade su otišli, a oni ostali neće da rade za minimalac. Dakle, tzv. velike gazde će morati sami da rade i da budu sami sebi poslodavci. O rastu privrede i ukupnog BDP-a je besmisleno govoriti bez ljudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti