Promenada velikom nagradnom igrom slavi svoj prvi rođendan

Šoping centar Promenada slavi svoj prvi rođendan i tim povodom odlučila je da velikom nagradnom igrom "Na korak od šopinga do putovanja" obraduje sve svoje posetioce.
Kako bi što lepše proslavila prvu godinu među Novosađanima, Promenada poziva sve posetioce da do 14. novembra iskoriste priliku i uz malo sreće osvoje neku od vrednih nagrada. Osim jedinstvenog šoping iskustva koji nudi ovaj tržni centar, svi koji tokom rođendanskog meseca posete Promenadu i ostvare uslov za učešće u nagradnoj igri biće u prilici da osvoje neku od sjajnih nagrada kao što je jedno od tri putovanja za dve osobe na destinaciju po izboru, šoping karticu u iznosu od 30.000, 50.000 ili 70.000 dinara ili jednu od mnogih dnevnih i nedeljnih nagrada.
 
Više o tome kako možete postati jedan od srećnih dobitnika rođendanske nagrade u šoping centru Promenada možete saznati OVDE
 
Osim što je u prethodnih godinu dana postala regionalna šoping destinacija, Promenada je prvu godinu u Novom Sadu obeležila brojnim programima kako za najmlađe, tako i za starije Novosađane. 
 
Proteklog vikenda Promenada je bila domaćin revije modnih brendova u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a. Tom prilikom na terasi Promenade okupio se veliki broj ličnosti iz sveta mode, muzike i umetnosti, a više od 80 manekena prodefilovalo je u kolekcijama brojnih brendova.
 
Mališani i njihovi roditelji u junu ove godine bili su u prilici da uživaju u trodnevnom programu u sklopu Zmajevih dečijih igara, koji je podrazumevao nastupe dece različitog uzrasta, horova, brojnih plesnih i sportskih klubova.
 
 
Nešto ranije, u maju, tereni Promenade bili su "domaćin" basket turnira "Put oko sveta". Tom prilikom svetski šampioni i članovi dva najbolja svetska tima u basketu - "Novi Sad 3x3" i "Liman 3x3", družili su se sa 150 mladih basketaša, koji su pokazali svoje veštine u ovom sportu.
 
Promenada je dala i svoj doprinos da ovogodišnji Exit bude nezaboravan tako što je fanovima ovog festivala omogućila da na zabavan način uz oslikavanje lica i DJ program osvoje ulaznice i zagreju se za žurke koje su sledile. Ceo program bio je organizovan na terasi ovog objekta sa kojeg se pruža jedinstven pogled na Petrovaradinsku tvrđavu.
 
 
Ne treba zaboraviti ni humanitarnu akciju "The Empty Shop" koju su početkom septembra organizovali Promenada i Crveni krst Vojvodine, u okviru koje je prikupljeno šest tona garderobe namenjene najsiromašnijim vojvođanskim opštinama.
 
Krajem avgusta organizovana je i nesvakidašnja izložba "Proširena stvarnost" na kojoj su svi posetioci, kako najmlađi tako i oni nešto stariji, imali priliku da ostvare interakciju sa životinjama. Svi zainteresovani tako su u okviru 3D proširene stvarnosti mogli da razgovaraju sa pandom, plivaju sa delfinom ili da se druže sa majmunom, nosorogom i drugim divljim životinjama. 
 
 
Takođe, brojnim sezonskim popustima i akcijama Promenada je roditeljima olakšala, a đacima ulepšala početak školske godine, a maturantima pripremu za njihovo specijalno veče - maturski izlazak.
 
Šoping centar Promenada trenutno je dom više od 160 najpoznatijih brendova poput Tommy Hilfiger, Orsay, Dune London, Tiffany, Lindex, Beosport, Nine West, U.S. Polo Assn, Reserved, DeFacto, Extreme Intimo, Pompea, Feedback, Barbolini, Lisca, Legend i Royal line. Za one koji ogladne, tu je food court sa velikim izborom jela domaće i strane kuhinje. 
 
Za roditelje s malom decom Promenada nudi mogućnost besplatnog iznajmljivanja kolica, u garažama postoje posebno označena mesta za porodice, dok svaki toalet ima prostoriju za dojenje i presvlačenje beba. 
 
Čitavu ponudu Promenade možete možete pogledati na Fejsbuk stranici ili na sajtu ovog šoping centra.
 
Kako navode u upravi Promenade, sve ovo samo je početak i deo iznenađenja i programa koje će nastaviti da organizuju kako bi opravdali poverenje Novosađana i svih drugih posetilaca koje im je ukazano u prvoj godini rada.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti