Poklon za male Novosađane povodom Dana Grada - besplatan koncert klasične muzike

Novi Sad 1. februara proslavlja Dan Grada, a tim povodom Galerija Matice srpske i Muzička omladina Novog Sada organizuju poseban koncert klasične muzike za decu uzrasta od tri do osam godina.
U Galeriji se tradicionalno održavaju koncerti za bebe u okviru programa "Odrastanje uz umetnost", ali osluškujući utiske roditelja, u Galeriji dolaze na ideju da koncerte otvore i za stariji uzrast mališana.
 
Muzički poklon najmlađim konzumentima klasične muzike prirediće pijanistkinja Rita Kinka i flautistkinja Sonja Antunić u subotu, 1. februara u dva termina - u 11 i 12:30 sati. 
 
Ovom prilikom mališanima uzrasta od tri do osam godina biće dočarane najlepše melodije čuvenih kompozitora Johana Sebastijana Baha, Volfganga Amadeusa Mocarta, Ludviga van Betovena, Roberta Šumana, Petra Iljiča Čajkovskog, kao i mnogih drugih. 
 
Nakon koncerta, svako dete dobiće specijalan muzički poklon kako bi i kod kuće nastavili da neguju i razvijaju ljubav prema klasičnoj muzici.
 
S obzirom na to da je broj mesta za koncerte ograničen, potrebno je da roditelj/staratelj koji će biti u pratnji deteta rezerviše besplatnu kartu putem onlajn formulara.
 
Za koncert u 11 sati: OVDE
Za koncert u 12:30 sati: OVDE
  • Vojvosadjan

    28.01.2020 08:58
    Ima ovde još ljudi šta god ko pričao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti