SNS: Automobil predsednika opštine Beočin Mitra Milinkovića na udaru vandala

Automobil predsednika opštine Beočin Mitra Milinkovića, koji je ujedno i predsednik opštinskog odbora SNS, bio je predmet vandalskog napada, saopštila je Srpska napredna stranka.
U stranci pozivaju nadležne da reaguju i da, u skladu sa ovlašćenjima, procesuiraju počinioce.
 
"U atmosferi predstojećih izbora, napadi na imovinu političkih neistomišljenika šalju nedopustivu poruku nasilja, koja je korak dalje od govora mržnje, koji uporno koriste delovi srpske opozicije. Stvaranje tenzija i vandalski napadi služe onima, koji u nedostatku programa, ideja i rezultata pribegavaju nasilju, misleći da će zastrašivanjem političkih neistomišljenika doći na vlast. Njima poručujemo da na govor mržnje ne reagujemo istom merom, već radom i požrtvovanjem za dobrobit svih građana Srbije", navodi se u saopštenju SNS Vojvodina. 
 
U stranci poručuju "onima koji bi da se bave politikom koristeći farbu, da nađu koga će da farbaju".
 
Detaljnijih informacija o oštećenju vozila trenutno nema.
 
Beočin je sredina u kojoj politički obračuni nisu retki. Poslednji poznati incident dogodio se 2018. godine, kad je po automobilu nekadašnjeg člana opštinskog veća Branislava Babića, koji je tada napustio SNS, prosuta kiselina.
  • Jova

    05.03.2020 19:41
    Stop lokalnom serifu
    Covek koji je unistio opstinu beocin pokusava da ostane na vlasti tako sto od sebe pravi zrtvu a ceo beocin zna da je sam sebi polio auto. Jadno gosn kiseli
  • Kiseli

    25.02.2020 16:43
    Jos jedan stan
    U medjuvremenu toliko je pod pritiskom da je morao da kupi jos jedan stan i to na Limanu.
  • Hahaha

    25.02.2020 16:34
    Kako da ne
    Vidi se ciji je to pecat,prosuli obicnu farbu i kao eto zele iz sps da mu naude hahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti