Hale Novosadskog sajma dezinfikovane, sutra počinje postavljanje kreveta

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je da su hale Novosadskog sajma za prijem pacijenata zaraženih virusom korona, a koji imaju blažu kliničku sliku, očišćene i dezinfikovane.
Hale Novosadskog sajma dezinfikovane, sutra počinje postavljanje kreveta
Foto: 021
Vučević je za TV Prva rekao da sada treba da počne instalacija kreveta, toaleta, tuš kabina, paravana, prostora za medicinsko osoblje.
 
"Verujem da ćemo to u petak početi da radimo sa Vojskom Srbije i Ministarstvom odbrane. Imamo veliki odziv volontera koji žele da pomognu u montiranju kapaciteta. Kada sve bude obezbeđeno za kvalitetan smeštaj potencijalnih pacijenata, onda će biti pušteno u rad", rekao je Vučević.
 
Kapacitet sajma je oko 1.000 mesta.
 
Odmaralište "Letenka" na Fruškoj gori juče je opremljeno i počelo je da radi za smeštaj naših državljana koji dolaze iz inostranstva i kojima je propisan karantin.
  • Upozorenje

    27.03.2020 08:43
    Neka uz krevete obezbede

    1.nokšire i

    2.utičnice

    3.5-6l vode dnevno

    4.kuvala

    5.dezinfekcione maramice

    6.vunene džempere i čarape neka dozvole da se donesu kao i ostalo neophodno za oporavak.

    inače će biti odgovorni za nemarnp ili namerno prouzrokovanje upale pluća i smrt, merama koje primenjuju zbog svojih propusta.
  • Brus Vilis

    26.03.2020 23:20
    A u hali 8 čik pogodi ko sam!
  • Dragan

    26.03.2020 17:31
    Kasarna
    Kasarna na Fut putu prazna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti