VIDEO: Jedanaesti "balkonski" protest u različitim delovima Novog Sada

Jedanaesto veče zaredom, deo Novosađana izašao je na "balkonski" protest protiv vlasti u 20:05 časova i iskazao svoje nezadovoljstvo.
VIDEO: Jedanaesti "balkonski" protest u različitim delovima Novog Sada
Foto: 021.rs
Buka šerpi, pištaljki, truba i glasne muzike, čula se odmah posle aplauza za medicinske radnike, koji je u 20 sati.
 
Pod parolom "Bukom protiv diktature" u različitim delovima grada Novosađani su bili glasni, a na ovaj način protestovalo se i u drugim gradovima. 
 
Kako je izgledalo večerašnje "šerpanje", pogledajte u video prilogu. 
 
  • Punisher

    07.05.2020 22:25
    Kada padne napredna bagra treba sve clanove popisati i njihova imena javno istaci na trgove da se zna koji je to talog. Takodje na prezimena u familiji dodati zvanicno sns da ih se deca stide dok je sveta i veka. Realno i mnogo gore su zasluzili. Ljudski sund i talog najgore sorte. Naprednjak se radja.
  • zadivljujuće

    07.05.2020 20:19
    Impresivno! Prijatno su me iznenadile Novosađanke i Novosađani i danas, 7.5.2020 u 20:05.

    Tj. ne znam za ostatak Novog Sada, ali Stari Grad je šerpovao i danas kad policijskog sata i vanrednog stanja više nema.
    I to zato što šerpovanje i nije bilo protiv mera zaštite, nego protiv sumanutih i diktatorskih poteza onih koji upravljaju našim životima i svime oko nas.

    Stari Grad je inače počeo da šerpuje 1 dan pre svih ostalih, samim tim i pre Beograda.
    Treba da smo ponosni - oaza demokratije.
  • Novosađanka

    07.05.2020 18:06
    Protest ili...?
    Ja sam za protest i nemam ništa protiv lupanja serpama i zviždanja iako sumnjam da će to nešto da promeni. Umesto tog besmisla treba nam pristojna opozicija i izbori a bar jedno od ta dva nemamo. Za koga da glasamo? Uz to u mom kraju se protest gadno zloupotrebljava. Već dva meseca trpim apsurdno glasno napanjene narodnjake kije neko pušta svaki dan posle aplauza i od protesta to traje sve duže i sve je agresivnije i glasnije. Bukvalno mi se zidovi tresu i to silovanje mozga narodnjacima maskirano u protest ili ne znam šta traje i satima svaki veče. Umorna sam, imaM svoje lične tragedije, nije mi ni do muzike koju volim a kamoli koju mrzim i NE želim to treštanje i silovanje mozga svake večeri narodnjackim užasom. To nije protest to je maltretiranje celog kraja od strane primitivaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.