Gojković: Teško da će se Exit održati u predviđenom terminu

Pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković rekao je da se festival Exit najverovatnije neće održati u planiranom terminu ove godine.
Gojković: Teško da će se Exit održati u predviđenom terminu
Foto: 021.rs
Festival bi trebalo da se održi od 13. do 16. avgusta, kako je ranije najavljeno, ali zbog epidemiološke situacije sekretar navodi da je u ovom trenutku teško reći da će za to postojati uslovi.
 
"U zavisnosti od broja obolelih, novozaraženih, hospitalizovanih, donosiće se mere kao što se i do sada donose i u vezi sa održavanjem festivala Exit u Novom Sadu. Gledajući akutnu epidemiološku situaciju, jako je teško reći da će se Exit održati u za sada predviđenom terminu", rekao je Gojković u gostovanju na RTV.
 
Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je danas gradonačelnika Miloša Vučevića i organizatore festivala Exit da, kako navodi, ozbiljno i odgovorno razmotre odluku o njegovom održavanju ove godine. Organizatori festivala se za sada nisu oglašavali po tom pitanju.
  • Marko

    04.07.2020 12:57
    Exit
    Ne znam sto se Bora oglasava.
    EXIT ih je i doveo na vlast 5 Oktobra.
    Da je on gradonacelnik verovatno bi kopao i nogama i rukama da se odrzi.
  • Sovlja

    03.07.2020 14:58
    Dokle više da se ostavljaju "otvorena vrata" održavanju EXITa ove godine. Čuj, počeli i karte da prodaju. Ponovo imamo potpuno neodgovornu državu, koja osim navijačima, ne sme ni ovima da kaže NE MOŽE! Presecite ovo, jer ćemo ponovo biti na naslovnim stranama svih novina u svetu kao najveći kreteni.
  • Ana

    03.07.2020 13:51
    Bravo
    Bravo Gojkovicu, tako se brine o gradjanima ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti