Raspisan konkurs za direktora Spensa

Skupština grada Novog Sada raspisala je konkurs za direktora Spensa, kako bi ovo javno preduzeće dobilo rukovodioca za naredne četiri godine.
Raspisan konkurs za direktora Spensa
Foto: 021.rs
Trenutno Spens vodi v.d. direktora Dragan Milić, koji je postavljen nakon otkrića 021 o zataškavanju zagađenja bazenske vode i ostavke Milana Jarića, u februaru.
 
I Milić i Jarić su kadar SDPS-a.
 
Uslovi za direktora su, kako zakon propisuje, visoko obrazovanje, najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva visoko obrazovanje, kao i najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima koji su povezani sa delatnošću Spensa.
 
Budući direktor treba da poznaje oblast korporativnog upravljanja, da nije član organa političke stranke, te da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje šest meseci.
 
Konkurs je otvoren 30 dana.
 
Podsetimo, trenutni v.d. direktora Dragan Milić je nekadašnji košarkaš, pomoćnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu. Njegovu biografiju možete da pogledate OVDE.
 
Kako se bivši direktor Spensa Milan Jarić "uhlebio" kao v. d. pomoćnik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam u Pokrajinskoj vladi pročitajte OVDE.
  • Dem

    04.12.2020 17:13
    Uvlakac
    Dovedite rukovotstvo parking servisa ,a narocito rukovodioca transporta na spens unistice ga dok kazes keks.
  • Jole

    04.12.2020 11:30
    Socijaldemokrate
    Stranka koja se tobož bori za socijalnu ranopravost i prava radnika,a samo mala grupica se menja na funkcijama.Baš ih briga i za obične ljude,naivne malobrojne članove stranke,a i za radnike.
  • Džoni Vajsmiler

    04.12.2020 10:34
    KOLONIJALNA VLAST
    Kolika je plata direktora SPENS-a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti