Zbog kvara slavine već treći dan suve

Žitelji Ulice Stevana Petrovića Brila u Sremskoj Kamenici već treći dan nemaju vode.
Žitelji Ulice Stevana Petrovića Brila u Sremskoj Kamenici već treći dan nemaju vode. Kako kažu, posle radova, zbog kojih su u utorak u gotovo celom gradu slavine bile suve, u toj ulici do danas nije došla voda.

Portparol novosadskog "Vodovoda" Davor Santrač navodi za Radio 021 da je uzrok nestašice kvar na zatvaraču.
"Radnici su sinoć konstatovali problem i trenutno rade na popravci tog zatvarača i nadamo se da će u naredna dva do tri sata građani dobiti vodu", rekao je Santrač. Iz "Vodovoda" napominju da je, i pored problema u stabilizaciji vodovodnog sistema po završetku radova u fabrici vode, u utorak uveče zabeležena rekordna potrošnja, čak 1.900 litara vode u sekundi.

Za danas su najavljeni i radovi u Stanoja Stanojevića i Jovana Popovića sa okolnim ulicama. (D.B)

  • FOTOGRAF

    23.06.2011 16:33
    NEREALNA SLIKA
    Skinite tu sliku tako LEPE,BEZBOJNE VODE - omisliće neko da je novosadska.
  • fotomoto

    23.06.2011 15:54
    Pošla mi je voda na usta videvši fotografiju sa ove vesti. Bože hoće li se ikad završiti ovaj jad od ove vlasti pa da ponovo imamo vodu za piće iz slavine. Ovu fotografiju bi trebalo da držite na naslovnoj strani da ljudi ne zaborave kako izgleda čista voda jer je odavno videli nisu.
  • Lusi NS

    23.06.2011 10:18
    Voda u Futog stigla u jedan sat,nestala u osam,da li se to malo zavrću slavine prema prigradskim naseljima???Živela sam u jednoj novosadskoj višespratnici na četrnaestom spratu i NIKADA nisam bila bez vode.Sada mi je u Vodovodu rečeno,da živim u najvišem delu Futoga,pa zbog toga nemamo vode,pa ne živim na Himalajima.Neka Santrač pozavrće zemama bespravne priključke,pa će biti vode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti