Stiže četvrtak. Kakve "poklone" nam donosi?

Četvrtak dočekujemo raširenih ruku, znajući da nas nakon toga čeka petak, kojem se mi bacamo u zagrljaj. Ali...
Stiže četvrtak. Kakve "poklone" nam donosi?
Foto: 021.rs
"Čemu se nadaš, srce moje", uzdahnuo je i promumlao Zlatan Stipišić aka Điboni, u pauzi pisanja čežnjivih pesama, kada je shvatio da je čitave nedelje bilo sparno i da će za vikend da bude kiša.
 
"Jezik pregrizem da ne bih opsovao, da ne bih opsovao", reče Zlatan dok je kliktao na "x" prozorčića koji mu je pokazivao vremensku prognozu.
 
Prognoza
 
Ovih dana veće su šanse da ubodete tiket igrajući tajlandsku ligu nego da dobijete preciznu vremensku prognozu. Ipak, izvesno je da će biti iznad 30 stepeni i da će vazduh nekako biti težak, baš kao i u sredu. 
 
RHMZ najavljuju maksimalnu dnevnu temperaturu od 31 stepen Celzijusa, dok će minimalna biti 21°C. Isto tako, meteorolozi najavljuju da nas u četvrtak očekuju i poslepodnevni pljuskovi. 
 
 
Neke druge pouzdane meteo platforme kažu da nas u četvrtak u Novom Sadu očekuju 34 stepena Celzijusa. Jutro će biti prijatno i umereno oblačno, sa temperaturom oko 25°C, nakon čega nas očekuje pretežno sunčano vreme. 
 
Uveče prijatno, a oko 22 sata temperatura će se spustiti ispod 30 stepeni, pa će moći nešto lakše da se spava.
 
Šta još ima?
 
Ima, dakako, isključenja. Stanoja Glavaša, Ćirila i Metodija, Pitagorina, Šarplaninska, Petefija Šandora, Sestara Ninković, Pere Prodanovića, kao i Dositeja Obradovića u Beočinu, u četvrtak neće imati struje u jednom delu dana. Detaljne informacije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Ukoliko ujutru prolazite Bulevarom kralja Petra I vrlo je moguće da vas zatekne isti prizor kao i u sredu, a to je gužva zbog radova u zoni raskrsnice sa Gagarinovom i Branimira Ćosića. Nije da vas nismo upozorili na mogućnost gužvi, ali u OVOJ VESTI donosimo još jednom uputstvo kako da se snađete i izbegnete zastoj.
 
Ako vam se svakog jutra dešavaju zastoji u saobraćaju na određenim lokacijama zbog radova, javite nam na mejl radio021@021.rs, kako bismo upozorili i ostale sugrađane i sugrađanke. Znate kako se kaže, važno je da se pomažemo.
 
Gde ići?
 
Ako ste se uželeli svirke mladih rok sastava, lepo ručajte nešto posle posla, sačekajte da se slegne, a onda krenite ka Domu b-612 (Miletićeva 40), gde će u 19 časova početi svirka bendova Gazorpazorp i Echo Spiritus.
 
Ukoliko ste nešto više raspoloženi za film, u Omladinskom kreativnom centru (OKCe) organizuje se filmsko veče pod otvorenim nebom, a u 20:30 počeće projekcija filma "Život je lep".
 
Nirvana Real Tribute nastupiće u Lazinom teletu, sa početkom u 21:30 časova. 
 
Ako ste propustili...
 
Ukoliko želite da vam svake nedelje ujutru stiže pregled najvažnijih tema koje smo obradili u proteklih sedam dana, uz preporuke šta još da čitate i šta da poslušate, onda ukucajte vašu mejl adresu u formularu ispod:
 
Prijavite se na newsletter
 
 
 
 
Tekst je autorsko delo i ne može se preuzimati na druge platforme i sajtove bez prethodnog odobrenja redakcije portala 021.rs.
  • Omg

    14.07.2021 21:44
    Volim nas Novi Sad ♥️

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti