Drž'te petak: Negde nema vode, fino vreme i večernji bazar

Prizivali smo petak i on je, čim su prošli ponedeljak, utorak, sreda i četvrtak, ispoštovao naše želje i pojavio se.
Drž'te petak: Negde nema vode, fino vreme i večernji bazar
Foto: 021.rs
"Na opštu radost svih prisutnih", dodao bi Atheist rap. 
 
Još jedna smena, nadamo se da je tako i sa vama, i onda sleduju obećavajući dani odmora. U suštini, orobite sate ovog vikenda, neka pripadnu vama i ljudima sa kojima želite da provodite vreme.
 
A vreme će biti dobro
 
RHMZ najavljuje za petak maksimalnih 28 stepeni Celzijusa. Nakon što nam je četvrtak doneo saopštenje, petak će malo povećati uloge i temperaturu. Minimalna temperatura biće za-prolećem-nostalgičnih 16 stepeni Celzijusa.
 
Pretežno sunčano vreme kaže nam da je nad Novim Sadom vedrom nebo, ali pojaviće se koji oblačak tu i tamo. 
 
U večernjim satima će temperatura biti prijatna, oko 23 stepena, pa će moći lepo da se spava ili da se šeta gradom. Jer petak ima veče za to.
 
Radovi
 
Ima da nema tople vode u delu Satelita i Novog naselja u petak. Bez vode će biti delovi Bulevara kneza Miloša, Bulevara Jovana Dučića, Anđe Ranković, Momčila Tapavice, Stanoja Stanojevića i Mileve Marić.
 
Standardno, delovi grada će biti i bez struje. Na to mogu da računaju stanari Bulevara despota Stefana, Balzakove, kao i pojedinih ulica u Petrovaradinu i Rakovcu.
 
Samo da vas podsetimo da su linije 51a, 51b i 52 promenile trasu, a kuda idu pogledajte na OVOM LINKU.
 
Za izbegavanje saobraćajnih gužvi, ali i patrola i radara, znate adresu - 92,2 Megaherca i Cope koji vas već od sedam sati ujutru budi uz dobru muziku i prave informacije.
 
Gde god hoćete
 
U petak, naravno, ima mnoštvo događaja koji bi mogli da vas zainteresuju, a ovo su neki od njih:
 
Ako želite da pazarite razne zanimljive proizvode možete da posetite 24. Novosadski noćni bazar, koji će se organizovati na Ribljoj pijaci, sa početkom u 19 časova i trajaće do jedan sat posle ponoći.
 
Kolja je mnogo toga, scecnarista, reditelj, glumac, ali i muzičar. U petak gostuje na krovu Promenade, a nastup počinje u 20 časova.
 
Yugo.wav žurka održava se u KC Lab, s početkom u 19 sati.
 
Stručno tumačenje izložbe "Poklon-zbirka Graovac" posvećeno slikaru Nikoli Graovcu, održaće se u Galeriji Matice srpske, u 19 časova.
 
Druga Automona zona CK13, događaj na kojem možete da pomognete rad Crne kuće, počeće u 17 časova.
 
U Borisovom ateljeu će se organizovati VOID žurka, pa ćete moći da čujete trap, rap, drill i numere iz različitih žanrova. Start je u 22 sata.
 
Ako vam je do filma, možete da produžite u KCNS, u čijem bioskopu se u 21 sat pušta "Dnevnik iz Gvantanama". Glumi Džodi Foster.
 
I još samo ovo

Mi vama proverene informacije, dobre tekstove i priče, vi nama lajk, šer, sabskrajb, što bi rekli jutjuberi. Šalimo se, ali je sasvim dovoljno da se prijavite na newsletter, kako biste bolje upoznali našu ekipu:

Prijavite se na newsletter

Tužilaštvo istražuje incident sa zamenicom tužioca na protestu "Pravda za Ninu" u Petrovaradinu

Traže se radnici za kovid bolnicu na Mišeluku: Za rad na određeno potrebno više od 1.000 medicinara

FOTO Pred Novosađanima šest urbanističkih planova: Dve policijske stanice, Alibegovca...

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti