Završene prijave u drugom krugu subvencija za kupovinu bicikala: Na hiljade prijavljenih Novosađana

Tačno 4.120 Novosađana nalazi se na preliminarnoj rang listi za dodelu subvencija za kupovinu novog bicikla u drugom krugu ove akcije.
Završene prijave u drugom krugu subvencija za kupovinu bicikala: Na hiljade prijavljenih Novosađana
Foto: 021.rs
Prijave su zatvorene sinoć, a pravo na subvenciju u iznosu od 10.000 dinara ostvariće prvih 900 pravilno prijavljenih građana sa prebivalištem u Novom Sadu.
 
Kao i u prvom krugu dodele subvencije, i u drugom je vladalo veliko interesovanje građana. U prvih pola sata evidentirano je više od 8.000 prijava - duplirane prijave su odbačene, kao i nepravilne. 
 
U narednih pet dana biće utvrđena konačna rang lista. Na celom poslu u ovom krugu radi Novosadski ekološki centar, udruženje odabrano na konkursu za sprovođenje dodele subvencija. 
 
Tek kad svi koji su ispunili uslove dobiju potvrdu od NEC, donesu ličnu dokumentaciju u Kulturnu stanicu "Eđšeg" i kad se utvrdi konačna rang lista, građani mogu da odu u kupovinu novog bicikla. Pošto opravdaju kupovinu bicikla (fiskalni i gotovinski račun i garancija) na teritoriji Srbije, dobiće 10.000 dinara na svojim računima.
 
Rok za kupovinu bicikla biće 15 dana, a novac će biti uplaćen u roku od 20 dana.
 
Preliminarnu rang listu možete da pogledate OVDE.
 
U prvom krugu dodele subvencija akciju je realizovala Novosadska biciklistička inicijativa, koja je i inicijator ideje. Subvenciju je dobilo 702 Novosađana.
  • Sofija

    26.08.2021 08:10
    Subvencije iliti srecni robovi
    Ljudi koji nemaju sebe. srecni robovi.najgora kategorija u sistemu.nosioci glasackog tela.nauceni od malena da se prodaju.sad za bicikl:)
  • Vlada

    24.08.2021 15:25
    @Dragan

    Uvek se nađe neko da baljezga ovakve gluposti. Stokholm ima biciklističke staze SVUDA kroz pešačku zonu.
  • Sho

    24.08.2021 14:02
    Laz
    I prevara!
    Perete lovu prijatelji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti