U toku druga faza radova na Mostu slobode, vozačima se savetuje oprez

Zbog druge faze radova na održavanju Mosta slobode, vozači se mole da budu oprezni i da obrate pažnju na signalizaciju u tunelu.
Trenutno se popravljaju obostrane pešačke staze sa kameničke strane mosta, na delu od spiralne silazne rampe do tunela. Na ovoj deonici, dugoj oko 123 metara, postojeće devastirane pešačke staze se ruše i izrađuju se nove. 
 
Planirano je da svi predviđeni radovi budu završeni do kraja godine, čime će znatno biti poboljšani uslovi za bezbedno i nesmetano odvijanje pešačkog saobraćaja na Mostu slobode.
 
Vrednost ove faze je 49,9 miliona dinara. 
 
Do sada je realizovana popravka pešačke ograde sa uzvodne strane mosta i dela razdelne ploče iznad stuba 10, kao i nastavak radova na antikorozivnoj zaštiti unutrašnjeg dela nosećeg sanduka mosta.
 
U protekle dve godine obavljeni su radovi na delu mosta sa novosadske strane, odnosno na deonici iznad Keja i Štranda, s tim da je izvršena popravka obostranih pešačkih staza, sanacija stuba uz šetalište, unutrašnja antikorozivna zaštita, čišćenje sanduka mosta, popravka dela pešačke ograde i zamena odbojnih ograda na kolovozu. Za ove radove izdvojeno je 68 miliona dinara.
  • Zerstorer

    14.09.2021 23:59
    NS
    Pitam radnika na mostu da li ce raditi i limansku stranu od stepenista do iznad setalista na keju...kaze ne.Sta reci...A tamo rupa do rupe,trava izrasla 1 m u visinu...
  • S.

    14.09.2021 15:17
    Kad su vec tu, neka naprave i te biciklisticke staze koje obecavaju vec toliko vremena.
  • Mitar

    14.09.2021 14:24
    Prioriteti ???
    Kad budemo imali odgovornog gradonacelnika, vodice se vise brige o mostovima i bezbednosti, kako u saobracaju tako i u ostalim segmentima drustva. Ovaj sadasnji vodi brigu o marketingu i zastavama ali pred izbore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti