Đukić napušta Gradsko veće zbog duple funkcije

Član gradskog veća zadužen za obrazovanje Milan Đukić u septembru će napustiti tu poziciju, jer se odlučio da zadrži funkciju poslanika u Skupštini Vojvodine, saznaje Radio 021.  
Član gradskog veća zadužen za obrazovanje Milan Đukić u septembru će napustiti tu poziciju, jer se odlučio da zadrži funkciju poslanika u Skupštini Vojvodine, saznaje Radio 021.

Pošto je Đukić jedini poslanik Srpskog pokreta obnove u vojvođanskom parlamentu, da se odlučio da zadrži mesto gradskog ministra, morali bi biti raspisani izbori. Prema njegovim rečima, usmeni dogovor o ostavci je već postigao sa predsednikom Skupštine grada, a ovih dana će napisati i zvaničan zahtev za razrešenje sa funkcije člana Gradskog veća.

"Podneću ostavku na mesto člana Gradskog veća i ostati poslanik, jer sam jedini predstavnik SPO u vojvođanskoj Skupštini. Ja sam se do sada ponašao u skladu sa zakonom, tako da ću se i dalje ponašati u tom maniru, a ostavku ću napisati u narednih nekoliko dana. Kako sam saznao, Skupština grada će biti održana 23. septembra i tada će na dnevnom redu biti moje razrešenje funkcije gradskog ministra za obrazovanje", navodi on.

Prema njegovim rečima, u Srpskom pokretu obnove još uvek nisu raspravljali o njegovom budućem zameniku. Đukić je ostavku najavio još prošle godine, kada se Agencija za borbu protiv korupcije oglasila povodom duplih funkcija, ali je na mestu mesto člana Gradskog veća ostao do danas. (M.S.)

  • @Sanja - eh

    09.08.2011 06:24
    O kojem Popicu je rec?
    Ako je rec o onom Popicu kojeg su uhvatili na granici sa gomilom para iz Toplane i za kojeg ova nesreca od direktora Toplane u vanrednom izdanju Toplanskih novosti (koje su delili po postanskim sanducicima) pise da je svom kumu (citaj Popicu) kao direktor dao otkaz onda je tu sve receno.
    Onda ce taj Popic i doktrorirati (kao i P. Zagorcic) a nedavno su se hvalili i preko ovakvih vesti da je Elektrovojvodina sa Univerzitetom napravila sporazum o dugorocnoj poslovno-tehnickoj saradnji. Eto razloga zasto.
    Cestitamo!!!
  • Sanja

    05.08.2011 19:12
    eh
    Djukicu dosta je bilo, kao Advokat je zaduzen za sve tuzbe koje JP Elektrovojvodina dnevno napise.... na svaki potpis po 1000 din. puta jedno stotinak dnevno za naplacenu struju pa vidite cifru, dve plate i funkcije.

    A Popic (gradski konobar) odjednom postade savetnik direktoru Elektro vojvodine. Zaposli ti taj sve iz svoje okoline, niko skole tu nema.... ali kako to vec biva, sa funkcijom ce i po neki fakultet da se zavrsi. Strucnos i znanje Djukicu nije sporno. Postujem.
  • Zoki

    05.08.2011 08:25
    @Ivana
    Koliko ja pratim Mirela postove, pise relane stvari. Mozda ti znas nesto sto mi ne....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti