Sutra sunčano i toplije, u četvrtak do 16 stepeni

U Novom Sadu će sutra biti pretežno sunčano i toplije.
Sutra sunčano i toplije, u četvrtak do 16 stepeni
Foto: 021.rs
Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura biće 2, najviša 13 stepeni Celzijusa.
U četvrtak će biti toplo uz naoblačenje i kišu. Temperatura će se kretati od 6 do 16 stepeni. U petak će biti oblačno sa kišom, ali će biti i znatno hladnije. Maksimalna temperatura biće 6 stepeni.
Za vikend promenljivo vreme i hladno. U subotu će biti umereno oblačno, a temperatura će se kretati od -3 do 5 stepeni. U nedelju tmurno sa kišom. Minimalna temperatura biće 1, maksimalna dnevna 7 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 1. decembar:
 
Usled biometeoroloških prilika oprez je neophodan kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom i psihičkim tegobama. Od meteoropatskih reakcija moguće su pospanost i promenlјivo raspoloženje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti