Magloviti četvrtak donosi hladno vreme i susnežicu, bar je vikend iza "ćoška"

Čim prođe sreda, lakše je. Polovina radne nedelje je za nama, pa ćemo nekako i ovo malo "pregurati" do vikenda.
Magloviti četvrtak donosi hladno vreme i susnežicu, bar je vikend iza "ćoška"
Foto: 021.rs

Ovaj četvrtak, što se vremena tiče doneće sve ono što i možemo očekivati od druge polovine decembra.

Magla, susnežica, kiša i jutarnji mraz nastaviće da otežavaju saobraćaj u Novom Sadu i ovog dana, zato slušajte Copeta i Varnjua na 92.2 megaherca, a oni će vas sprovoditi kroz "lavirinte" novosadskog saobraćaja.

Vreme
 
Od ujutru u Novom Sadu je moguć slab mraz i magla, tokom dana će biti oblačno i hladno uz kišu i susnežicu. Najniža temperatura biće minus jedan, a najviša četiri stepena.
 
Što se biometeorološke situacije tiče hronični bolesnici mogu i dalјe osećati zdravstvene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Posebna opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu neraspoloženja i bolova u zglobovima i kostima. 
 
Isključenja...
 
Tokom sutrašnjeg dana deo Veternika će ostati bez vode zbog radova.
 
Bez vode će od 8 do 16 časova biti biti deo Novosadskog puta, od Dunavske ulice do Ulice Sonje Marinković. U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.
 
Što se tiče isključenja struje, u četvrtak će bez električne energije biti stanari Olge Petrov 22-34a, 19-43
 
Kako je najavljeno, ovo isključenje će trajati od 8:30 do 12:30 časova.
 
Gde ići?
 
Bez obzira na vreme koje nas sutra očekuje, pojedini događaji mogli bi da namame Novosađane da napuste svoj topli dom.
 
Kreativna radionica za penzionere, pod nazivom "Neka svetli Božić", održaće se u četvrtak u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35. Početak programa zakazan je za 16 časova.
 
Predstavljanje romana "Tarakan" autorke Milke Knežević-Ivašković biće održano u Crnoj kući, s početkom od 18 časova.
 
U toku je i šesti po redu festival snimateljskih ostvarenja "Slika u pokretu", a sutrašnji program donosi projekcije "Slika iz života bh. filma" od 17 časova, "Jedini izlaz" od 19 časova i "Daru iz Jasenovca" od 21 čas. Festival se održava u Kulturnom centru Novog Sada.
 
Za ljubitelje muzike sutra od 19 časova nastupa Alice in WonderBand u kafe-galeriji Frida.
 
Pozorišna scena Novog Sada sutra donosi predstavu "Lepotica i zver" u Pozorištu mladih od 18 časova, dok će predstava "Midlseks" biti odigrana od 19.30 časova u Srpskom narodnom pozorištu.
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
 
  • Salajcanin

    15.12.2021 22:42
    Moze li izvestaj iz preorane ulice Radoja Domanovica, da li ce neko od nadleznih da reauguje i zakrpi rupe? I zasto nece??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.