Uskoro Tehnomedia u Novom Sadu

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. svečano otvara vrata 59. prodavnice po redu i prve u Novom Sadu, u četvrtak, 23. decembra.

Očekuju vas super popusti, brojna iznenađenja i vredni pokloni. Ko bude imao najviše sreće dobiće: frižider, veš ili sudo mašinu, tablet, usisivač, televizor, gaming stolicu, 2 mobilna telefona i slušalice...

Tehnomedia se nalazi u Rumenačkoj 150 u sklopu Tržnog centra Merkur. Ovaj maloprodajni objekat se prostire na 1.200 kvadratnih metara. U inovativnom ambijentu, besprekorno uređenom prostoru očekuje vas bogat asortiman proizvoda. 

Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva, alata, baštenske opreme i mnogih drugih pronaći ćete na ovoj adresi.
 
Na sam dan svečanog otvaranja Tehnomedia vam je obezbedila niže cene za pojedine proizvode, popuste, poklone i iznenađenja. Određene kategorije proizvoda biće u ponudi po jedinstvenim Tehnomedia cenama.
 
Očekuju vas trodnevni popusti, od 23. do 25. decembra. Mali kućni aparati i periferije su na fenomenalnom popustu od 20 %, dok su bela tehnika, televizori, audio i video, IT i telefoni, 15 odsto jeftiniji u odnosu na redovne cene.
 
Najsrećniji će dobiti i vredne poklone.
 
Za račun veći od 10.000 dinara sedam 59. kupaca kući će poneti vredne poklone.
I to nije sve…
 
Tehnomedia poklanja Marvo gaming stolicu prvom kupcu koji kupi gaming opremu u vrednosti preko 8.000 dinara.
 
Deseti kupac sa računom preko 50.000 dinara na poklon dobija veliki Samsung QLED televizor Smart 4K
 
U svakom trenutku 20 ljubaznih i obučenih prodavaca odgovoriće na svako vaše pitanje i postaraće se da budete zadovoljni.
Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama, odlične uslove kupovine kao i mogućnost plaćanja do 36 rata bez kamate.
 
Radno vreme Tehnomedia prodavnice je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 10 do 21 sat.
 
Ne propustite veliko svečano otvaranje Tehnomedie u Novom Sadu, 23. decembra.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti