VIDEO: Radnici čiste krov zgrade na Limanu koji je izgoreo u požaru

Radnici JKP "Stan" poslednjih dana čiste krov zgrade u Ulici Jozefa Marčoka na Limanu 4, koji je izgoreo u požaru 13. decembra.
VIDEO: Radnici čiste krov zgrade na Limanu koji je izgoreo u požaru
Foto: 021.rs

Oni su na krovu zgrade i ovog jutra, a kako kažu stanari, najavljeno je da bi krov u potpunosti mogao biti očišćen do kraja dana.

Naime, oni uklanjaju ostatke krovne konstrukcije i pripremaju "teren" za sanaciju.

 
Iz Grada su najavili da će finansirati rekonstrukciju samog krova, ali i zajedničkih instalacija u zgradi. Kako su dodali, sa tim će se početi tek kada u potpunosti bude gotov projekat rekonstrukcije.
 
Da podsetimo, požar u zgradi u Jozefa Marčoka izbio je 13. decembra, a nakon višesatne intervencije vatrogasaca isti je ugašen.
 
Kao posledica velike količine vode korišćene prilikom gašenja, nekoliko stanova na petom i šestom spratu pretrpelo je velika oštećenja. S obzirom na to da je krov zgrade ostao nenatkriven, kiša koja je padala proteklih dana dodatno je oštetila stanove
  • EvoOvako

    31.12.2021 15:16
    Ehh...
    Vidiš ti šta je kada izgubiš JEDNU mesnu zajednicu....
    Nego, šta bi sa ostalim požarima proteklih godina? Šta bi sa Dositejevom i urušavanjem? Grad zaboravio na sve, osim na izgubljenu mesnu zajednicu.
    A radnici Stana prilaze ivici zgrade neobezbeđeni.
  • Hana

    31.12.2021 14:47
    Krov
    U toj zgradi veliki je broj stanova ciji vlasnici tu ne zive ,vec ih rentiraju i bas ih briga kada ce se sve dkvesti u red jos ce im i grad pomoci.Treba pomovi ljudima koji zive u toj zgradi,a ne rentijerima,jer na kraju svi mi to placamo.
  • Pera Nadlački

    31.12.2021 13:33
    Komšija
    Preko 40 tona odpada radnici Jkp" Stana" su očistili i sneli sa krova.... Nije lako nikom, posebno ljudima koji su bez doma ali svakako želim da pohvalim radnika Jkp" Stana" što zadnjih deset dana su po krovu lopataju, čiste, nose seku grede,zakivaju krovove bez bilo kog osnovnog uslova za rad. Eto gledam kroz prozor pa da podelim sa Vama sa lica mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti