U Gradskoj kući organizovan prijem za 32 komunalna milicionara

Prijem za nova 32 komunalna milicionara organizovan je u Gradskoj kući.
Gradonačelnik Miloš Vučević je tom prilikom rekao da je ponosan što je dočekao da se poveća broj pripadnika Komunalne milicije, jer je bio veliki deficit u toj službi. 
"Od kako je osnovana Komunalna milicija, trećina onih koji su bili zaposleni su napustili službu, što pokazuje koliko je to težak i zahtevan posao. Verujem da ćemo u narednom periodu primiti još ljudi, pa ćemo doći do 99 komunalnih milicionara u Novom Sadu. Ni to nije dovoljno, ali će svakako biti lakše. Delokrug njihovog rada nije samo centar, ljudi zaboravljaju da oni pokrivaju teren od Stepanovićeva do Kovilja i od Budisave do Begeča, a rade 24 časa, svih sedam dana u nedelji", istakao je Vučević.
Gradonačelnik je novim komunalnim milicionarima poručio da će Grad nastojati da i dalje poboljšava njihov materijalni položaj, a da oni treba svoj posao da obavljaju odgovorno, odlučno i savesno.
 
"Nije jednostavno ulaziti u konflikt sa onima koji krše zakon i ugrožavaju prava drugih ljudi. Budite trpeljivi, jer živimo u doba društvenih mreža kada se istina često iskrivi i to je ambijent u kojem ćete morati da radite najbolje što umete. Namera Grada je i da trajno reši pitanje objekta Uprave za inspekcijske poslove, da obezbedimo najbolje uslove za rad zaposlenih", rekao je Vučević.
 
Kako je 021.rs pisao krajem januara, pored ova 32 nova komunalna milicionara, Grad je finansirao stručne obuke za još 18 komunalnih milicionara, koji će se potom najverovatnije pridružiti komunalnoj službi. Opširnije o tome čitajte u našem tekstu OVDE.
  • Podbara

    23.03.2022 08:27
    Izađite iz auta gospodo
    Uh kako im je tesko mukice male. Ova trećina je otišla na veće pozicije i odbornička mesta, nisu sigurno u privatni sektor.
    Za Badnje veče oni prestaju da primenjuju zakon ove drzave. A nikada ih nisam videla van auta u paru da prosetaju Dunavskim parkom i ispisuju kazne ovim kučkarima sto otkače kerove sa povoca i nađubre ceo grad da nemas dete gde pustiti bezbedno.
  • Комша

    22.03.2022 22:57
    Највећи нерадници јавног сектора. Паразити који сисају буџет!
  • Trtoš

    22.03.2022 21:57
    Uh jbt, koliko novih dobro plaćenih neradnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti