Vučević o novom mandatu: Moji se nadaju da se neću kandidovati, misle da je vreme za njih

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas, prilikom obilaska radova na novom mostu, da on verovatno neće biti gradonačelnik kada most bude izgrađen.
Vučević o novom mandatu: Moji se nadaju da se neću kandidovati, misle da je vreme za njih
Foto: 021.rs

Na pitanje da pojasni da li time podrazumeva novu funkciju za sebe, možda čak i u novoj Vladi, Vučević kaže da je nije aludirao na neku novu poziciju, već na to da će most biti gotov 2025. godine, a da njegov mandat ističe na leto 2024.

"U tom kontekstu sam rekao da najverovatnije neću biti gradonačelnik. Ali stvarno ne mislim da je bitno gde ću ja i šta ću raditi kada most bude završen", ističe. 
Ipak, kada vidi kako ga "napadaju", dođe mu da se još jednom kandiduje. 
 
"Ovi moji se nadaju da se neću više kandidovati, misle da je vreme za njih. I ja sam bliži stavu da uđu nova energija i nova lica. Ako oni koji su upropastili grad pre 22, 23 godine i pre 15 godina misle da mogu opet da se recikliraju i kandiduju, pa onda možda mogu ja opet", navodi Vučević.
 
Zaključuje da je najvažnije da most bude gotov, kao i da se preprode svi izazovi koje donosi trenutna svetska kriza, pa da tek onda može da se analizira ko će gde i šta raditi.  

Podsetimo, posle izbora 2020. godine, Miloš Vučević spominjao se kao budući premijer Srbije, a govorilo se i o ministarskoj poziciji. On je, ipak, ostao na čelu Novog Sada i time osigurao treći uzastopni mandat. 

  • Zemlja čudesa

    07.06.2022 00:41
    Ovi moji?
    On pod "ovi moji" podrazumeva njegove pajtose iz stranke koji bi da budu kalif umesto kalifa? Lele si ga nama...
  • odma

    06.06.2022 10:58
    boru
    bodruma , čovek marksista , preporodiće sve što pipne a kamoli jedan Novi Sad ...
  • Rade podbarac

    05.06.2022 14:46
    Samo napred
    Care samo napred, nedaj nikom nista! Imaju i oni vec previse!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti