FOTO: Šaht mesecima problem u Preradovićevoj, sanacija počela nakon upita 021.rs

Gradske službe započele su sanaciju opasnog šahta u Preradovićevoj ulici, nakon što se 021.rs obratio nadležnima.

Petrovaradinci su za 021.rs naveli da u ovoj ulici, nedaleko od ugla sa Ulicom Marina Držića, gotovo godinu dana postoji oštećenja kod šahta, koje nikako da se sanira. 

Kako su rekli, žalili su se na više adresa, ali ni posle nekoliko meseci problem nije rešen.
"Lično sam video da su radnici JKP 'Put' dolazili i dva puta pokušavali da reše problem. Međutim, šaht je opet upao, napravila se ogromna rupa u desnoj traci, pred samom autobuskom stanicom, odmah nakon semafora. Iz leve trake saobraćaj često skreće u Marina Držića, a mnogo automobila, teških šlepera i autobusa koriste desnu traku kako bi produžili pravo. Međutim, zbog ovog oštećenja provlače se između šahta i vozila koja skreću levo, neretko na samo nekoliko desetina centimetara od vozila u levoj traci, što može da bude opasno", kaže jedan Petrovaradinac za 021.rs.
 
Dodaje da je od poslednjeg pokušaja popravke prošlo više meseci, a sve što od tad imaju je oznaka da je tu oštećenje.
 
"Da li je moguće da Novi Sad nema stručne službe koje bi umele da poprave jedan običan šaht", pita se on.
 
 
U Gradskoj inspekciji za 021.rs navod da su nakon našeg upita izašli na teren i da je naloženo da se oštećenj hitno sanira.
"Nadležni komunalni inspektor je utvrdio da je šaht oštećen, te je dat nalog preduzeću JKP 'Vodovod i kanalizacija' da se hitno sanira", navodi se u dopisu poslatom iz inspekcije.
 
Iz ove Uprave su poslali i fotografije od danas navodeći da je lokacija obezbeđena saobraćajnom signalizacijom i da su radovi na sanaciji u toku.
  • Johnny

    29.07.2022 07:04
    Svaka čast za 021 ekipu, izgleda da u ovom gradu gradske službe mogu da se nateraju da rade svoj posao samo ako ih predstavnici slobodnih medija nateraju, a vi to radite odlično! Hvala vam svima!

    Ne mogu da se ne osvrnem i na činjenicu da je ekipa brzo izašla na teren i krenula u sanaciju, jedino mi je krivo što je to moralo nekako "na silu", ali barem su se odazvali i nisu gurnuli pod tepih ovaj problem. Još uvek tamo ima neko ko ima neku svest o komunalnim problemima ovog grada.
  • pajo patak

    28.07.2022 16:51
    koji schacht
    u Preradovićevoj? da je slivnik u Младићевој bio bi opravljen iz odma"
  • NezavisniVojvodjanin

    28.07.2022 15:18
    Samo me zanima
    Otkud toliko šlepera i teških kamiona na deonici Petrovaradin -Inđija. Zar njima nije zabranjen saobraćaj tuda ili baš odjednom svi imaju utovar i istovar u Petrovaradinu i Sr. Karlovcima. Takođe onaj glupavi semafor u Sr.Karlovcima treba ukinuti jer nema više skretanja za Pasent a kočiti saobraćaj zbog izlaska 3 vozila iz Sremskih Karlovaca ka NS ili Banstolu je besmisao i zagađivanje Karlovaca izduvnim gasovima stojećih vozila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti