Utorak u Novom Sadu: Toplo i sa malo dešavanja

Utorak će u našem gradu biti prilično miran, bez mnogo dešavanja, ali topao.
Utorak u Novom Sadu: Toplo i sa malo dešavanja
Foto: 021.rs
Ponesite flašicu vode, za svaki slučaj, i naoštrite se strpljenjem u čestim gužvama širom grada.
Vreme
 
U utorak će biti promenljivo oblačno, a vetar će biti slab i umeren, povremeno jak, zapadni. Minimalna temperatura biće 18, a maksimalna 33 stepena.
 
Na severu zemlјe očekuje se povolјna biometeorološka situacija. U ostalim krajevima izvesne tegobe su moguće kod astmatičara i kardiovaskularnih bolesnika. 
 
Mogući su razdražlјivost, pospanost i glavobolјa.
Trebalo bi da znate i...
 
Blokade saobraćajnica se nastavljaju, ali postoji mogućnost da će biti uklonjene na određene periode u toku dana. Trebalo bi da budete oprezni najviše na Bulevaru Mihajla Pupina, gde su blokade najveće, a naročito ukoliko idete s bulevara ka Varadinskom mostu - moguće je da nećete moći da prođete. Pratite 021.rs u toku dana i detaljno ćemo vas izvestiti.
 
Blokade utiču i na kretanje autobusa GSP, te ne možete da se oslonite na red vožnje.
 
Delovi Ledinaca, Futoga i Rakovca u utorak neće imati struje.
 
LEDINCI
 
Potez Kovačevac, od 9 do 10 časova.
 
RAKOVAC
 
Karađorđeva, od Ulice Rade Marjanca prema šumi, Zdravka Ivaza, Sremska u Dumbovu, od 8 do 12 časova.
 
FUTOG
 
Železnička 4, 40, 48, 50a, 52, 54, 56a, bb, 7, 9, 11, 13, 39, D. Košutića 36-66, 1-39, Grmečka 58-102, 47-53, 59-71, M. Vidaka 16-58, 27-67, S. Mrkalja 23, Z. Čelara 28-56, 29-91, N. Dimić 2, 8, 10, 3-21, M. Jelašića 2, 16, 3-5, Bosanska 2-24, 1-3, 7-23, AIK, Interservis, Grba stolar, Copeks, hladnjača, Železnička stanica, Marjanović trans, klanica, poslovni prostor skladište, AD Milan Vidak, automehaničarska radionica, Škorić, Terzić Đura, MB Spremo, Pilana 46b, od 8.30 do 11 časova.
 
Gde ići?
 
Karavan Uhvati film u okviru Festivala evropskog filma "Cineuropa" obezbedio je dve projekcije: "Deaf Love/Gluva ljubav" (Italija, 2019. godina) od 20 časova i film "Easy Living/Lagodan život" (Italija, 2019. godina) od 20 časova i 30 minuta u SKCNS Fabrici.
Prikaz "Dunavsko more i aktivizam kroz ekran" održaće se u utorak u Buleva Books-u od 20 časova. Članovi Udruženja za video umetnost "Videomedeja” će gledaocima prikazati trideset kulturno-edukativne i zabavne kratke video forme koje sadrže neobične i zapanjujuće činjenice i saznanja o Dunavu.
 
Mali poetski igrokaz "Da li su svuda gde su im tragovi?" održaće se u utorak u Arhivu Vojvodine od 20 časova. Tekstove govori Uroš Pavlov, dok će pratnja na gitari biti Aleksandar Turukalo, a šansonjer Miloš Unić. Gošća večeri i recitatorka na događaju će biti Marija Jakšić. U nastavku večeri će se puštati disko hitovi osamdesetih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti