Milenijum tim o dešavanjima u Novom Sadu: Mi nismo adresa za proteste građana

Milenijum tim oglasio se saopštenjem o jučerašnjem dešavanju na Kameničkoj adi u Novom Sadu.
Milenijum tim o dešavanjima u Novom Sadu: Mi nismo adresa za proteste građana
Foto: 021.rs
Milenijum tim saopštio je, kako prenosi N1, da je neistina izjava aktivistkinje sa sa lokacije izgradnje mosta preko Dunava na obilaznici oko Novog Sada, da su radnici Milenijum tima pokušali da vozilom pregaze građane koji protestuju protiv gradnje ovog objekta.
 
 
U saopštenju koje prenosi N1 se navodi da je kompanija Milenijum tim na pomenutoj lokaciji podizvođač na radovima razminiranja površina od eksplozivnih ostataka rata na lokaciji izgradnje mosta preko reke Dunav, obilaznice oko Novog Sada.
 
"Kao podizvođač, naša kompanija nije adresa za proteste građana koji se protive izgradnji, kako za to nismo ni nadležni. U pokušaju da obave svoj posao, naši radnici su se našli u nezavidnoj situaciji, da su okruženi i da im je onemogućeno kretanje. U takvoj poziciji ponašali su se potpuno mirno, ne ugrožavajući nikog od okupljenih i uzdržavajući se od bilo kakve reakcije. Nikakvog nepažljivog pokretanja vozila nije bilo, a ponajmanje ugrožavanja nečijeg zdravlja ili života", ističe se u saopštenju.
 
Dodaje se da je optužba na račun radnika i vozača da su pokušali da ugroze život građana netačna i "nečovečna".
 
Podsećamo, radnici kompanije "Milenijum tim" napustili su Kameničku adu u Novom Sadu u petak predveče, jer im aktivisti za zaštitu prirode nisu dozvolili da izvode radove.
  • Šumski Duh

    21.09.2022 10:25
    Jel moguće
    Da ima botova zaduzenih da lupaju dislajkove na svaki komentar? Alo botovi, šta cete raditi kad vam padne faraon?
  • Poslodavac

    18.09.2022 20:10
    @Vladan
    Hehe, samo napred, bahati i uobraženi lopovi sa jedne i bahati, uobraženi, isfrustrirani i agresivni potomci komunista sa druge. Kupujem kokice i pratim taj igrokaz, baš da vidim ko će izvući deblji kraj.
  • Vladan

    18.09.2022 17:33
    @Poslodavac

    Jedna lekcija za vas bahate i uobražene lopove - nemate vi toliko para da unajmite dovoljno bacača cigala koliko ima nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti