PzP: Novi Sad dočekao jesen prepun rupa na ulicama, vlast brine samo o investitorima

Gradski odbor Pokreta za preokret skreće pažnju javnosti na činjenicu da se bliži kraj građevinske sezone i početak jeseni, a da su novosadske ulice i prilazni putevi gradu puni rupa.
PzP: Novi Sad dočekao jesen prepun rupa na ulicama, vlast brine samo o investitorima
Foto: 021.rs
Oni smatraju "neozbiljnom" medijsku najavu početka sanacija dvadesetak ulica u Novom Sadu, navodeći da su oni već morali da budu završeni.
"Ta najava otkriva još jednu činjenicu, a to je da će sanaciju ulica u Novom Sadu plaćati građani cele pokrajine, jer će u finansiranju sa 800 miliona dinara učestovati i AP Vojvodina", dodaju iz Pokreta za preokret.
Pitaju i da li to znači da Novi Sad nema dovoljno sredstava za sanaciju ulica i puteva.
 
"Da li JKP 'Put' služi samo za prikupljanje sigurnih glasova za SNS u izbornoj kampanji i zbrinjavanje stranačkih aktivista, uglavnom iz Stepanovićeva? Na taj način su oštećene druge opštine u Vojvodini koje nemaju dovoljno sredstava za finansiranje poslova oko sanacije ulica i opštinskih puteva", dodaju oni.
 
Pokret za preokret podseća gradsku vlast da je lošije vreme, koje otežava vožnju, već počelo i da jesen nije vreme za početak radova već krajnji rok za njihov završetak, a veliki broj ulica u Novom Sadu i okolini su potpuno zapuštene.
Dodaju i kako na više mesta na ulicama i putevima postoji problem i slabe vidljivosti saobraćajnih znakova, a mnogi su oštećeni ili uništeni. Brojni slivnici su na ulicama su začepljeni, što se i pokazalo posle prvih obilnijih kiša, navode.
 
"Sve ovo pokazuje nebrigu gradske vlasti za Novi Sad i Novosađane i pokazuje da joj je jedina briga interes privatnih investitora", kažu iz Gradskog odbora Pokreta za preokret.
  • Savet

    27.09.2022 16:31
    A besplatan
    Džaba mi presvlačimo i krpimo jad nema ko da kontroliše. Kvalitet asfalta je užasan. Nikad nisam čula da je neko tužio firme da nisu uzveli asfaltne radove kako treba. Molim tužilaštvo da malo preispita gradjevinske knjige, realno izvedeno stanje i rad gradjevinskih nadzornika.
  • Marko

    27.09.2022 13:08
    Konačno neko da kaže istibu
    Očekivao sam i ranije da se opozicija oglasi ovim povodom. Danas su ulice plivale. Već je kasno za popravku oštećenja. A ulice su katastrofa.
  • D…

    27.09.2022 13:08
    Ledinci!!!
    Da li iko brine o tim selima? Glavni put je pun rupa,ima bar 30 udarnih. Ništa nisu uradili a prošla je još jedna godina. Sve isto sem sto se gradi starački dom koji će verovatno služiti za okupljanje botova i skladištenje stranačkih paketa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.