Novosadski dani piva: Kraft pivare i hrana uz Psihomodo pop, Atomsko sklonište, Nena Belana...

Novosadski dani piva održaće se 4. i 5. novembra na Novosadskom sajmu.
Novosadski dani piva: Kraft pivare i hrana uz Psihomodo pop, Atomsko sklonište, Nena Belana...
Foto: Pixabay

Posetioci će imati priliku da probaju više desetina različitih vrsta piva i hrane koja upotpunjuje njegov ukus, ali i da uživaju u bogatom programu, najavio je direktor sektora produkcije Ninamedia kliping Nikola Bulatović.

Prvog dana manifestacije nastupiće Psihomodo pop i Neno Belan, dok je drugi dan rezervisan sa Atomsko sklonište i Divlje jagode. 

Program će pratiti i različita takmičenja u ispijanju piva i nošenju krigli, a učešće na manifestaciji potvrdila je i Agencija za bezbednost saobraćaja.
 
Po rečima člana Gradskog veća za privredu Milorada Radojevića, manifestacija Novosadski dani piva već sada privlači veliku pažnju.
 
"Ono što je posebno važno je to što će ova manifestacija okupiti i veliki broj kraft pivara. Takve malo, porodične manufakture su nam promenile sliku o pivarstvu i ovo će biti prilika da posetioci probaju njihove proizvode, ali i da saznaju nešto više o procesu pravljenja i zašto su odlučili time da se bave", kaže Radojević.
 
Karte za Novosadske dane piva biće dostupne po cenama od 500 dinara za jednodnevne i 800 dinara za dvodnevne karte, koje se mogu kupiti preko Gigstix prodajne mreže. 
  • Dmitry

    27.10.2022 18:14
    Zasto ne dovedete pank bend NPZ?
  • Pivkan

    09.10.2022 15:46
    Da li ce biti i ovog kupovnog piva? Jer nismo svi ljubitelji ukusa zanatskog piva. Dodaci korijandera, kima i slicno. Plus preskupo.
  • Зрењанинац

    05.10.2022 10:51
    Новосадска сцена
    Некад је било бар десет бендова из Новог Сада који су могли да привуку масу... Ово рециклирање екс-ју само показује јадно музичко стање војвођанске престонице.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti