FOTO Građanin tvrdi: Predsednik opštine Sremski Karlovci mi udario automobil, pa "odšetao"

Predsednik opštine Sremski Karlovci Aleksandar Stojkečić je u nedelju, 23. oktobra, oko sedam časova ujutru, službenim automobilom udario u parkirano vozilo, tvrdi građanin čije je vozilo oštećeno.
FOTO Građanin tvrdi: Predsednik opštine Sremski Karlovci mi udario automobil, pa "odšetao"
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže Karlovčanin K. R. čiji je automobil oštećen, Stojkečić je službenim opštinskim autom udario u njegov koji je bio parkiran ispred kuće, a zatim i u banderu. 
 
Kadar Srpske napredne stranke je potom pokušao da upali auto i ode, ali nije uspeo. Iz tog razloga je uradio sledeću najjednostavniju stvar - izašao je i otišao peške sa lica mesta.
K. R. je zvao policiju, ali navodi da su pre pripadnika MUP-a stigli "neki njegovi ljudi" da ga mole da skloni automobile i da se dogovore oko troškova popravke. 
Policija je napravila uviđaj i odnela tablice sa automobila kojim je, navodno, upravljao Stojkečić.
 
"Ne znam kolika je šteta, niti ću znati dok ne procene i dok se ne skinu točak i krilo, da vidimo šta je nastradalo od trapa, viljuški, amortizera i slično. Nadam se da ću uspeti da nadoknadim štetu, ali to ćemo još videti", navodi.
 
foto: K. R.
 
Dodaje da se Stojkečić nije pojavljivao na mestu udesa u Ulici Karlovačkih đaka od trenutka kad je sa istog odšetao. 
 
Povodom ovih navoda, potkrepljenih fotografijama, 021.rs je u više navrata pokušao da dobije i izjavu Stojkečića. Upućeni su mejl i poruke, a nekoliko puta smo ga i zvali kako bi odgovorio na tvrdnje građanina. 
 
Stojkečića smo konačno uspeli da dobijemo u poslepodnevnim satima u ponedeljak. Predsednik opštine iz redova SNS se javio na telefon, ali je nakon predstavljanja novinara usledilo nekoliko sekundi tišine, a potom i prekid poziva. 
 
Predsednik opštine posle ovoga se nije odazvao ni na pozive, SMS, kao ni na poruku upućenu preko Vibera.
Inače, nepoznato je gde je predsednik opštine Sremski Karlovci službenim automobilom išao u nedelju u sedam časova.
 
Šef odborničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Trišić pre dva meseca je podneo zahtev za pristup informacijama opštinskom rukovodstvu tražeći da mu dostave podatke o službenom vozilu za koje smatra da ga Stojkečić "non-stop vozi kao da je u pitanju njegov privatni automobil", ali do danas nije dobio odgovor. 
  • Sremica

    28.10.2022 03:14
    Sremacko je selo malo
    “Krivi smo mi”, “Putuj Evropo”!
    Sramota, tuga i “lukac iz tura”…
    Kako ste glasali I koliko glasno cutite, tako vam je! Pa vi onda samo napred, “Ako Vam je dobro, onda nista”
  • Karlovčanin

    26.10.2022 21:28
    Kadar Milosa, Ivana i Bogdana
    Idi sine, pij konjak u Bermetu ali se bar vrati na vreme - nemoj bas u nedelju ujutru. Otisao i izbegao dreger. Revizija rekla svoje u izvestaju pa dok ceka krivicnu prijavu, pije da lakse podnese. A sad adio!
  • Vera

    26.10.2022 14:09
    Gledaju preci sa cerata a gledaju i turisti sa vidikovca pa imaju sta i videti, neuredna i zapustena dvorista, supe i rupe e to vam ovi napredni ne mogu srediti pa makar ste i karlovcanka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti